Témakör:

Takarítás vegyszer nélkül? Tudj meg többet a XXI század szuper takarító eszközeiről, a mikroszálas termékekről!

Ki szereti a környezetét, vegyszer nélkül tisztít, ezért használ otthonában mikroszálas Vixi-t!

Vixi mikroszálas kendők , a vegyszermentes takarítás elengedhetetlen eszközei

A tisztaság fél egészség - tartja a mondás

Egész életed során tisztán kell tartanod a környezetedet, hogy a komfortérzeted folyamatosan fennállhasson.

A takarítás valójában egy egyszerű művelet, a médiának köszönhetően szinte gondolkodnod sem kell, hogy mit mivel tisztíts - a reklámok szerint - leghatékonyabban. A különböző vegyszerek gyártói épp csak azt felejtik el közölni veled / velünk, hogy a tisztítószerük milyen károkat okozhat a környezetben, a háztartási gépekben és ami talán a legfontosabb, az egészségünkben. Még egyetlen olyan reklámot nem láttunk, hogy pl. allergiában, különböző bőrbetegségekben szenvedők ne használják a tisztítószert, mert rájuk nézve még nagyobb veszélyeket hordoz a használatuk. Nem hallottunk soha semmiféle tájékoztatást a szerek összetevőiről, és alkalmazásuk veszélyes következményeiről.
Védd a gyermeked egészségét!
Különösen oda kell figyelned, ha pici baba érkezik a családba. Ilyenkor sokkal körültekintőbbnek kell lenned a mosószereid, tisztítószereid használatának tekintetében. Biztos vagyok benne, hogy a gyermeked bőrét és egészségét a széltől is óvod, miért gondolnád, hogy a vegyszerek nem veszélyesek rá? Na, és a saját bőröd és egészséged?

Eljött hát az idő, hogy változtass! Hagyd a vegyszereket a boltok polcain, moss és takaríts vegyszermentesen, környezetkímélően és költséghatékonyan!
Mit kell tudni a mikroszálról?

A mikroszálat Japánban találták fel, elterjedése a takarítás területén kb. 10-15 éve kezdődött. a mikroszál egy szabad szemmel nem látható vastagságú szál, vastagságát den-ben márik, mint a női nylon harisnyáét. A legvékonyabb nylonharisnya szálvastagsága 15 den, míg a Vixi kendő mikroszálainak vastagsága 0,1 - 0,6 den. Minden egyes szál 100-120-szor vlkonyabb az emberi hajnál, így pl 1 gramm súlú anyagból 10 km hosszú szál készíthető. A mikroszálas tisztítókendőkben miilió ék alakú keresztmetszet van, melyek eltávolítják a szennyeződéseket.

Hogyan működnek a mikroszálas termékek?

A mikroszálas eszközökhöz nem szükséges (sőt, sok esetben tilos) tisztítószert használni, elég a kendőt bevizezni. A víz fellazítja, a milliónyi mikroszál éle feldarabolja és megköti a szennyeződéseket. a mikroszálak mágnesként vonzzák magukhoz a port, a porszemeket az anyag magában tartja. Csupán csak vízzel karcolás nélkül tisztítanak, így akár kényes felületeken is használható. Megnyugtató tulajdonság ezenkívül, hogy tisztítókendők a felületeken lévő baktériumokat is eltávolítják.

A mikroszálas kendő több szempontból is környezetbarát takarítási eszköz. Megspórolhatod vele az agresszív és erősen környezetszennyező vegyszerek használatát, és kevés vízzel is látványos hatást érhetsz el. Ha minőségi, tartós takarítóeszközt használsz, nem kell minden alkalommal új kendőt, szivacsot, azaz hulladékot, csomagolóanyagot venned - és eldobnod. Nem utolsó sorban hosszú távon pénzt takaríthatsz meg. Nem elhanyagolható az egészségvédelmi hatás sem: a vegyszerhasználat minimalizálásával megkíméled a bőröd, a nyálkahártyád, a légzőszerveid és lakásod levegőminőségét is.
Vixi forradalmian új termékek

Praktikus tanácsok a mikroszálas takarításhoz:

- A Vixi mikroszálas kendők kezelése egyszerű, takaríts vele TISZTÍTÓSZEREK NÉLKÜL, vizesen vagy szárazon!
- A Vixi kendőkből és szivacsokból a szennyeződéseket meleg, szappanos vagy mosószeres vízzel könnyedén kimoshatod!
- Gépi mosásnál max. 60 fokot válassz!
- Az első 5-6 alkalommal különválasztva mosd, mert engedhetik a színüket.
- Később is használj sűrű szövésű mosózsákot, mert a ruhaneműk szálai a mikroszálak közé tapadhatnak és így a kendő elvesztheti hatékonyságát.
- Öblítő használata nem javasolt, mert összetapaszthatja a mikroszálakat, és csökkenti a kendőnk tisztító tulajdonságait.

A mikroszálas kendők szinte minden felületen használhatók, szinte minden vegyszert képesek kiváltani; egyedül azokat a szennyeződéseket nem képes eltávolítani, amelyekhez szerves oldószerre, hígítóra van szükség.
Makacs szennyeződések tisztítása esetén a kendőhöz használhatsz tisztító- és ápolószereket, de sose használj klórtartalmú fertőtlenítőszert vagy erős savakat! A tisztítószerek használatakor vedd figyelembe, hogy léteznek 100%-osan lebomló, környezetbarát szerek, és általában a szokásos mennyiség töredékével is elérheted a megfelelő tisztító hatást.

Nézz körül és válassz mielőbb a Vixi termékeink közül!
Szerezz be minél többet! Meglátod, megéri!


Itt találod őket: Vixi mikroszálas termékek

Megosztás a Facebook-on

Kapcsolódó termékek:

A zafír szivacs minden szennyeződéssel könnyedén és kíméletesen elbánik a konyhában
650Ft
Csodakendő, mely duplán takarít! Mosogatószer nélkül is tisztára varázsolja az edényeidet, így pénzt takarít meg Neked!
950Ft
Kicsi a szivacs, de erős! Elbánik a legmakacsabb foltjaiddal is! Próbáld ki!
350Ft -tól!
A Vixi mikroszálas portörlőkendő magához vonzza és a szálai között bent is tartja a porszemeket, így az nem kerül vissza a levegőbe!
1650Ft
Szárazon portörlő és porcica seprő, vizesen felmosó
2550Ft
Mikroszálas pókhálózónk magához vonzza a port és a pókhálót a szinte elérhetetlen helyekről is!
2950Ft -tól!
Nem számít többé zsír, por és pára, mert optikai törlőkendőnk biztosítja számodra, hogy tisztán láss... minden időben!
850Ft
Ma már nem lehetetlen a smink teljes eltávolítása vegyszermentesen, egyetlen törléssel
1150Ft -tól!

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet:


2013-07-21, 15:15 BioWell:

Kedves Gabi!

Teljesen igazad van, és a nagy érdeklődésre való tekintettel, hamarosan további Vixi termékek kerülnek majd fel az oldalra.

BioWell - Anikó

2013-07-20, 17:20 Gabi:

Takarításhoz, felmosáshoz, portörléshez nem találom a kendőt. Még nincs?
Üdv!
Gabi