Témakör:

Szódabikarbónával a narancsbőr ellen

A szódabikarbóna csodákra képes, kívül-belül tisztít, nemcsak a szervezetünket, de a csempétől a mosdókagylóig, hűtőszekrényig... sőt az összes háztartási gépünk meghálálja a használatát!

Szabadulj meg a narancsbőrtől!

Már nagyanyáink is áztatták a lábukat szódabikarbónás vízben, reuma, köszvény, cukorbetegség és immungyengeség esetén.

Jó hírem az, hogy narancsbőrre is bevetheted a szódabikarbónát!

Az összes kencét és módszert kipróbáló nők hada örömmel nyugtázza, hogy a módszer olcsó, nem időigényes, és hát egy próbát megér.

Hogyan csináld?

A fürdővízbe tegyél egy kisebb csészényi (kb. 15 dkg) szódabikarbónát, áztasd magad benne egy darabig, majd dörzsikesztyűvel vagy a mi relax szivacsunkkal jó alaposan dörzsöld végig magad, főleg a problémás területeket! Ezután vegyél hideg-meleg váltózuhanyt, és krémezd - vagy inkább vajazd shea vajjal - be magad.

Ha van megszokott anticellulit krémed, nyugodtan használhatod azt is, de csak akkor ha nincs benne semmi káros összetevő! A kellemes fürdést ismételd meg heti két-három alkalommal és a narancsbőröd csökkenni fog!
Erős napozás után a bőr fájdalmas égésérzetét is csökkenti fél óra kellemes fürdőzés, ekkor zuhanyozni sem kell utána.

Minden különösebb ok nélkül is vehetsz szódabikarbónás fürdőt, mivel segít eltávolítani a felgyülemlett savas anyagokat a bőrödről. Egy langyos vagy meleg (láb)fürdő a legjobb gyógyír egy stresszes nap után!

TIPP: Készíts illatos fürdőbombát! Annyira egyszerű az elkészítése és olyan szép az eredmény, hogy akár el s ajándékozhatod! Recept itt: ->>> Fürdőbomba házilag

További remek ajándékötlet: Katt ide: ->>> Levendulás fürdősó

Kellemes fürdőzést!Megosztás a Facebook-on

Kapcsolódó termékek:

Vegyszermentes fehérítő, szagtalanító, súroló
290Ft -tól!
Mielőtt magadra kennéd a márkás kőolajos krémedet, tájékozódj, hogy mit is teszel magad ellen! Őrizd meg a bőröd üde fiatalságát természetes shea vajjal!
790Ft -tól!
Nagyanyáink csodaszere ma is csodákra képes!
350Ft -tól!

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: