Témakör:

Eltitkolt orvosság az ezüstkolloid

A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy az ezüstkolloiddal számtalan betegséget lehet eredményesen kezelni.

Mi az ezüstkolloid?

Az ezüstkolloid vöröses vagy átlátszó színű folyadék, létrehozásánál ionizált vízbe ezüst részecskéket – úgynevezett kolloidokat – kevernek. Az ezüst kristályos szerkezetű anyag, melyet jellemzően az emberi szervezet csak ilyen apró részecskékre bontva, tehát kolloid formában képes felhasználni.

Baktérium-, vírus- illetve mikrobaölő hatása igen erős: a legtöbb antibiotikum féltucatnyi organizmust pusztít el, az ezüstkolloid azonban képes akár 650-et is.

HOGYAN HAT?

A vírusokban, baktériumokban, gombákban és parazitákban különböző enzimek segítik a kórokozók anyagcseréjét. Az ezüstkolloid ezeknek az enzimeknek gátolja az optimális működését, így okozva a kórokozó pusztulását, melyhez nagyjából hat percre van szüksége.

MIRE JÓ?

Használható a testfelszínen, külsőleg, belsőleg, gombás fertőzések, ekcéma és számtalan más fertőzés kezelésére.
Egyes kutatók szerint második immunrendszerünket biztosíthatná, ezáltal megvédene a legtöbb kórokozóval szemben. Több amerikai példa szolgál pozitív eredményekkel az AIDS, a herpesz, a gombásodás, a Candida, a szifilisz esetében, sőt bizonyos esetekben a rák leküzdésében is hatásos lehet

KÜLSŐLEG:

- Pattanások, ótvar, skarlát
- Sok esetben a bőrrák kezelésében is nagyon hatékony
- Szemgyulladás, fülgyulladás, szájfertőzések
- Égés, fagyás, napégés
- Szemölcsök, herpesz

BELSŐLEG:

- Szénanátha, allergia
- Tüdőgyulladás, megfázás, influenza
- Staphylococcusos és streptococcusos fertőzések
- Légzőszervi, orrüregi megbetegedések
- Vérpanaszok, leukémia, agyhártyagyulladás
- Gyomorfekély
- Lyme-kór, szifilisz
- Cukorbetegség
- Több esetben a HIV-vírussal szemben is hatékonynak bizonyult

HA ENNYIRE JÓ, AKKOR MIÉRT NEM TUDNAK RÓLA A BETEGEK?

Ennek oka, hogy senki nem szabadalmaztatta, és valószínű soha nem is fogja. Ugyanis egyik intézet sem szeretne előállni azzal, hogy új ellenszert talált a rák vagy az AIDS ellen. Ha ezt megtennék, akkor új hatóanyagnak kellene nevezni, ez pedig ahhoz vezetne, hogy bevonnának minden ezüstkolloidot tartalmazó szert azzal az indokkal, hogy mint minden új hatóanyagnak, ennek is be kell vizsgálni a hatásait. Ez pedig minden 1938 előtt is használt gyógyszer – melyek törvény szerint jelenleg megengedett minősítésűek – újraminősítéséhez vezetne. Arról nem is beszélve, hogy ez a bevizsgálás akár évtizedekig is eltartana, így addig a betegek nem jutnának hozzá az ezüstkolloidhoz.

A másik fő oka a szer elhallgatásának az, hogy egyetlen gyógyszeripari cég sem szeretne csődbe menni. Képzeld csak el, hogy egy hatékony rák, vagy AIDS ellenes, vagy bármilyen vírusölő gyógyszer milyen profitoktól fosztaná meg a jelenlegi gyógyszergyártókat. Természeten az ezüstkolloid hatásának kutatása és orvosi bizonyítása nem tart még itt, de ki tudja, megfelelő körülmények között milyen valóban hatékony készítményeket lehetne belőle létrehozni.

Az ezüstkolloid nem mérgező

Az ezüstkolloid nanométer méretű részecskéket tartalmazó víz szuszpendált ezüsttel. A kolloid fémrács szerkezetű, ami nem toxikus, és olyan biológiailag aktív forma, amely laboratóriumi körülmények között rendkívül erős baktériumölő hatással rendelkezik. “A kolloid hatásának lényege, hogy a semleges kolloidrészecskéket a falósejtek ‘gyomra’ (lizoszómája) ionokká alakítja. Csakhogy ez a falósejtek gyomrában történik meg, ami nem érintkezik a szervezet más proteinjeivel. A falósejtek a kórokozókat a lizoszómákon belül pusztítja el és ott, ahová a fehérvérsejteket a szervezet ‘hívja’. Az ezüstkolloid legértékesebb tulajdonsága, hogy az antibiotikumokkal ellentétben nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel, és önálló antimikrobás hatékonysággal bír, ezért kiválóan alkalmas számos fertőzéses megbetegedés kezelésére” - fűzi hozzá a szakértő.

Az ezüstkolloid egyetlen lehetséges mellékhatása az argíria, azaz a bőr szürkéskék elszíneződése lehet, ám a tanulmányok kimutatták, hogy az argirózis a korszerű, kb. 20 ppm koncentrációjú készítmények napi 17 literének elfogyasztása után jelentkezik. Az ezüstkolloid még tartósan nagy adagban sem ártalmas, hiszen a vesével és a májjal is ürül – árulja el a szakértő -, ugyanakkor az ezüstkolloid tartósabb hatástalansága esetén sem ellenjavallt, mivel nem mérgező, és a hatása lassan alakul ki.

HOGYAN KELL ALKALMAZNI?

Az ezüstkolloid igen sokoldalú szelíd gyógymód. Használható külsőleg és belsőleg is. Ha például bedugul a fülünk, alkalmas a kimosására. Elég 3-5 cseppet a bedugult fülbe csöppenteni, majd egy-két percet nyugodtan feküdni, hogy a cseppek a hallójáratba jussanak és hassanak.

Ha a füldugulás jelentős, a hatékonyabb bejutás érdekében masszírozni is lehet a fület. Száj- és torok panaszok esetén is hatásos. Ha torokgyulladásunk van, gargalizálhatunk vele. Fogíny problémák esetén öblögetéssel segíthetünk magunkon, ha száj- és nyálkahártya panaszunk van, szintén jó gyógyír.

Nagy eséllyel megelőzhető vele a foggyulladás és fogszuvasodás. A rossz leheletet elűzi, de a különféle szájsebek és afták ellen is jó. Az ezüstkolloid a szem doktora is. Szemgyulladás esetén, szemcseppként használatos.

Hígítás nélkül is alkalmazható szemgyulladásnál (kötőhártya gyulladáskor), ha borogatjuk vele a szemet. Ez a szelíd gyógymód az allergiásokon is segít. Remek ellenszere a megfázásos, influenzás tüneteknek, a szénanáthának.

Alkalmas légzőszervi és orrüregi fertőzések, a tüdőgyulladás, staphylococcus-os illetve streptococcus-os fertőzések tüneteinek megszüntetésére. Használható leukémia, agyhártyagyulladás, vérpanaszok, szifilisz, gonorrhea, sőt vérélősködők, Lyme-kór esetén.

A nyirokér-gyulladás, gyomorfekély is kezelhető az ezüstkolloiddal. Segíti az emésztést, és gátolja a puffadást. Hüvelyfertőzés esetén egy liter vízbe csöppentsünk két-három evőkanál ezüstvizet és öblögessük az intim testrészt.

Külsőleg is számos problémára jelent segítséget az ezüstkolloid. Alkalmas a gombás fertőzések kezelésére, így a körmök, illetve a fül gombásodásakor is bevethetjük. Bőrviszketés, szúnyogcsípés, bőrbetegségek, ekcéma, herpesz, szemölcsök, pattanások esetén is gyógyír.

Alkalmas a fülgyulladás kezelésre is. Érdekes, hogy nem csak az égések, fagyások, nyílt sebek, vágott sérülések, horzsolások gyógyszere, hanem a skarlát, ótvar gyógyításában is segít. A vágott sebekre és horzsolásokra úgy hatásos, ha a kötszerre cseppentünk az ezüstkolloidból néhány cseppet.

A gyógyulást minden probléma esetében előbbre hozza. Tárolni olyan helyen kell az ezüstvizet, ahol nem fagyhat meg! Tartsuk távol sugárzó hőtől, illetve mágneses hatástól! Érdemes hűvös helyen, sötét üvegben tartani, mert akkor akár 2 évig is eláll!

Schneider Ferenc, Holistic Pulsing terapeuta, reflexológus, természetgyógyász véleménye:

“A kolloid ezüst kis mennyiségben a növényi táplálékokban és az emberi szervezetben is megtalálható, aminek a jelenléte nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működésében. Az orvostudomány által már régóta bizonyított tény, hogy a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásos a különféle vírusos és fertőzéses megbetegedések kezelésében. A szemcsék baktérium-, vírusölő és mikrobapusztító hatását így intenzíven alkalmazhatjuk többek között a herpesz, a gombásodás, a candida, a szifilisz, sőt, a kullancscsípés okozta súlyos Lyme-kór gyógyításában is. Az ezüstkolloid igen hatásos csontregeneráló, elősegíti a bőr és a finom szövetek újraképződését, ráadásul sterilen tartja azokat. Az ezüstkolloidból célszerű reggel, éhgyomorra bevennünk 2 teáskanálnyit, és ne használjunk fém vagy műanyag kanalat, így a kolloidszemcsék könnyebben felszívódnak és bejutnak a vérkeringésbe. Mielőtt lenyelnénk, tartsuk rövid ideig a szájüregben, így a felszívódás sokkal jobb és intenzívebb lesz.”

Forrás: http://tudnodkell.info/eltitkolt-orvossag-az-ezustkolloid/
Itt vásárolhatod meg: EZÜSTKOLLOID

Az ezüstkolloidról tudni kell, hogy egy EU-s szabályozás miatt SZÁJVÍZ elnevezést kaptak és azt is rá kellett írni a gyártóknak, hogy köpjék ki az öblögetés után, viszont azt nem, hogy tilos lenne lenyelni. Ezért aki eddig jó tapasztalatokat szerzett az alkalmazása során, nyugodtan ugyanúgy alkalmazhatja a ezüstkolloid termékeket, mert az üvegek belső tartalma nem változott.

Megosztás a Facebook-on

Kapcsolódó termékek:

Immunerősítő, vírus-, baktérium- és gombaölő, fertőtlenítő hatású, megvédhet a fertőzésektől... Téged is!
2190Ft -tól!

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet:


2019-07-22, 13:57 ginoka43:

Az ezüstkolloidot hosszu ideje orrcsepp ként használom, nagyon jól kitisztitja az orrüreget. Sőt kis uszkár kutyusomnak is csöppentek a nozijába. Ezen kivül használom szájfertőtlenitésre, gargalizálás, majd le is nyelem. Nagyon jó fertőtlenitő kutyusom szemének szájának tisztán tartására. Valóban inygyulladásra. Csak ajánlani tudom mindenkinek. üdv. Martininé

2019-04-07, 13:29 takacsneili.34:

Bio Well. 2019-04-07. takacsneili.34


Van-e az ezüskolloidnak szavatossági ideje?


Köszönettel: Takács Antalné.

KOMMENT: 2019-04-07, 13:35 Anikó mondja:

Kedves takacsneili!

Természetesen van az üvegen feltüntetett szavazossági idő! A mostani üvegeken 2020. Julius .

BioWell -Anikó

2017-12-12, 19:02 Vincze:

Szeretném kérdezni: hogyan hat az ezüstkolloid a cukorbetegségre?

KOMMENT: 2017-12-12, 19:06 Anikó mondja:

Kedves Vince!

Az ezsütkolloidot vírus-, baktérium- és gombaölő hatása miatt főként immunerősítőként használjuk. De jó pl sebekre fertőtlenítőként és a gyógyulás gyorsítására is.

BioWell - Anikó


2017-11-06, 16:37 annapanna:

Szeretném tudni, hogy körömgombára is használható.

2017-03-22, 10:07 tucsi:

Kedves Anikó!
Az rendben van, hogy mire kell vigyázni az ezüst kolloid használatával, de még sehol nem olvastam, hogy hogyan használja belsőleg az ember, ha fémből készült fogsora van, és nem csupán csak porcelánból??? Köszönöm a választ! :)

KOMMENT: 2017-03-22, 10:13 Anikó mondja:

Kedves tucsi!

Ebben az esetben nem kell a szájban tartani, hanem azonnal le kell nyelni.

BioWell - Anikó

2016-04-17, 19:46 katika11:

Évek óta helikó baktériummal küzdök. A gyógyszeres kezelés nem használt,

valószínűleg azért mert fiatal koromban túl sok antibiotikumot szedtem.

A kérdésem az, hogy az ezüstkolloid segíhet -e megszabadulni ettől a

kellemetlenségtől, és ha igen akkor hogyan kell alkalmazni.

Válaszát előre is köszönöm.

Üdvüzlettel: Nagy Katalin

KOMMENT: 2016-04-17, 21:05 Anikó mondja:

Kedves Katalin!

Nálunk az ezüstkolloid már sok tekintetben bizonyított, használtuk külsőleg égésre, belsőleg megfázás, gyengeség esetén, illetve megelőzésként immunerősítésre. Hölgyek alkalmazhatják akár hüvelyi öblítésre is (vízzel higítva) remek candida pusztító.
Gyógyszeres kezelés helyett én mindenképpen kipróbálnám az ezüstkolloidot, hiszen a kolloid biztosan nem árt! Viszont, ha nem használna, akkor kérlek keress meg emailben és egy nagyon hatékony és természetes kúrát ajánlok és mutatok be, amely már igen sok hasonló betegségből hozta ki a pácienseimet.

Segítő szándékkal:
BioWell - Anikó

2016-03-13, 12:47 takacsneili.34:

Kérdésem, ha sem fém sem műanyag kanál nem használható az ezüskolloid bevételéhez, akkor mit lehet használni a bevételre?

Köszönettel: Takács Antalné.

KOMMENT: 2016-03-13, 12:53 Anikó mondja:

Kedves Takács Antalné!

Szükség esetén használhatunk műanyag kanalat, de én személy szerint az üveg kupakját használom a bevételre, semmi más külső eszközt nem. Fém kanalat semmiképp se használjunk a bevételre!
A szórófejes üvegből egyszerűen csak a szájba kell fújni, hiszen a kolloid a száj nyálkahártyáján keresztül is felszívódik.

Segítő szándékkal:
BioWell - Anikó

KOMMENT: 2016-03-13, 17:52 takacsneili.34 mondja:

Köszönöm szépen Anikó.

2016-02-10, 18:29 kicsinymanyi:

Rendben Anikó , köszönöm szépen !

2016-02-10, 17:22 kicsinymanyi:

Tiszteletem kedves Anikó ! Én azt szeretném kérdezni , hogy elképzelhető -e az hogy akinek gombás fertőzése van , az ezüstkolloid fogyasztásával felerősödnek a tünetek , és így tisztul a szervezet ! Válaszát előre is köszönöm ! Tisztelettel Kicsiny Manyi

KOMMENT: 2016-02-10, 17:27 Anikó mondja:

Kedves Kicsiny Manyi!

Nem tudom milyen jellegű gombás fertőzésről van szó, ezzel kapcsolatban inkább emailben vegyük fel egymással a kapcsolatot!

BioWell - Anikó

2015-11-08, 10:16 repasyjancsi:

facebookon az oldalatokban van 1 forintért. mért nem tudok róla . vagy később kapom a hitlevelet akkor semmi gond. űdv jános

KOMMENT: 2015-11-08, 10:21 Anikó mondja:

Kedves János!

A facebook bejegyzésben ez áll:

EZÜSTKOLLOIDOK csak 1 FT-ért??? IGEN!!!
**********************************************************
Tedd próbára a vírusgyilkos ezüstkolloidot mindössze 1.-Ft-ért!
Vásárolj webáruházunkban 2015. november 15-ig és
6000.-Ft vásárlási érték felett 1 db 50 ml-es, melynek értéke 790.-Ft
15.000.-Ft vásárlás felett 1 db 200+50ml azaz 250 ml-t tartalmazó ezüstkolloid - melynek értéke 1990.-Ft - a TIÉD mindössze 1.-Ft-ért!!!
******************
FELTÉTELEK:
******************:
A vásárlási érték - 6000.-Ft - szállítási díj nélkül értendő!
Más kedvezménnyel nem vonható össze, a vásárláskor semmilyen kedvezménykupon NEM HASZNÁLHATÓ FEL!
A kosár oldalon írd be az üzenet mezőbe ezt: EZÜST
Ebből mi tudni fogjuk, hogy a kolloidot is a csomagodba kell tennünk, mindössze 1.-Ft-ért!
Ajánlatunk 2015. november 15. illetve a készlet erejéig érvényes!

Mindezt legutóbbi hírlevelünkben is megírtuk. :-)

BioWell - Anikó

2014-12-07, 22:31 Virdzs:

T. Biowell!

Az lenne a kérdésem, 3 éves gyereknek szabad-e adni ezüstkolloidot? Ha igen, milyen adagolásban?

Köszönöm szépen előre is.

Virdzs

KOMMENT: 2014-12-08, 07:31 Anikó mondja:

Kedves Virdzs!

Én 1 éves gyermeknek is ajánlottam már az ezüstöt, az anyuka sikerrel alkalmazta.
Kisgyermekeknek a napi ajánlott adag 1 mokkáskanálnyi, betegség esetén 2 x 1 mokkáskanál. Lehetőleg porcelán vagy műanyag kanalat használj, mert a kolloidnak nem szabad fémhez érnie.

Segítő szándékkal:
BioWell - Anikó

2014-11-17, 15:58 borosici:

Azért azt hozzátenném, ha valaki olyan "szerencsés" mint Én, azaz nikkel-fémallergiája van, ez az ezüstre is kiterjed és nem szabad használni!
Annyi mindenre jó ez a csodaszer, régen ÉN is külsőleg-belsőleg használtam, sőt a háziállataim is kaptak a vizükbe, most sajnos, le kellett mondanom róla!

KOMMENT: 2014-11-17, 16:20 Anikó mondja:

Kedves borosici!

Nekem is van némi fémallergiám - egyáltalán nem bírja a bőröm a bizsukat, a fémcsattokat pl öveken, ezektől azonnal kipattogzok - de a kolloidok ennek ellenére működnek, azoktól nincs semmi bajom.
Nem vagyunk egyformák, civilizált világunkban szinte mindenki allergiás valamire, de tapasztalataink szerint a kolloidok sokaknak hasznára válik.
Megkérdezhetem, hogy nálad miben nyilvánult meg az - az allergiás reakció -, hogy le kellett mondanod az kolloidok használatáról? Örülnék, ha megírnád, hogy mi is és akik olvassák a hozzászólásokat, tanuljanak belőle.

Köszönjük a hozzászólásodat!
BioWell - Anikó

2014-09-29, 11:53 szibolya04:

Ezüskolloid pumpás változatát mire és hogyan használhatom?
Kisfiam 9 éves,neki adhatom-e és mennyit?
A másik nagy kérdés az adagolás,mert azt olvastam hogy fém és müanyag kanál nem megfelelő az adagoláshoz.Akkor mivel adagoljunk?
Csak éhgyomorra ajánlott használni?
Én minden reggel éhgyomorra citromos vizet iszom,akkor most hogy indítsam a reggelt,ha szeretném az ezüstkolloidot is használni.
Üdv.: Szabó Ibolya.

2014-08-30, 17:32 Pircsi:

Köszönöm a segítséget!
Kipróbálom a terméket, nagyon kecsegtető. :)

2014-07-11, 14:39 Szabóné Baja Eszter:

T Cim Szeretnék érdeklődni,hogy aki penicilin érzékenységben szenved és szteroidokat szed /trexan stb/ az használhatja-e az ezüstkolloid terméket.
Köszönet Szabóné

KOMMENT: 2014-07-11, 14:49 Anikó mondja:

Kedves Eszter!

Ahogyan a termék leírásában is szerepel, gyógyszer kölcsönhatása a kutatások szerint nem ismert. Mivel ez nem gyógyszer, hanem egy természetes szer, mely ultratiszta vízből és ezüst mikroszemcsékből áll, így nem gondolnám, hogy bármi problémát okozhatna. Nagyon sokan alkalmazzák külsőleg és belsőleg is egyaránt, eddig még nem érkezett negatív tapasztalat hozzánk sem.

Ha mégis aggályai lennének, akkor a gyógyszer és a kolloid bevétele között teljen el 2 óra, így biztonsággal alkalmazható.

Segítő szándékkal:
BioWell - Anikó

2014-07-09, 08:24 kingicsek:

Kedves Anikó

Melyik Magnéziumot és D3 vitamint szedik,mert sokféle van ,melyik a legjobb?KOMMENT: 2014-07-09, 08:30 Anikó mondja:

Kedves kingicsek!

Az oldalunkon található D3 vitamin cseppet szedjük, itt találod: http://biowellnatura.hu/p/d3-vitamin-500x2000ne.html
Magnéziumból pedig olyat kell szedni amely B6 vitamint is tartalmaz, pl. a Magne B6 amit gyógyszertárban is megvásárolhatsz. Kevesen tudják, hogy a magnézium felszívódásához szükséges a B6 vitamin, a D vitamin hasznosulásához pedig magnéziumra van szükségünk.

Barátsággal:
BioWell - Anikó

2014-07-08, 22:05 kingicsek:

Kedves Anikó

Köszönöm válaszát!

Az ezüstkolloid oldatot lehet együtt "használni" a C vitaminnal?
Ön szerint,hogy a leghatásosabb,hogy megelőzzük a betegségeket?


Üdvözlettel

Kinga

KOMMENT: 2014-07-08, 22:21 Anikó mondja:

Kedves kingicsek!

Mi mindkettőt szedjük, a C vitamint a reggeli turmixba keverjük bele, a kolloidot pedig reggeli előtt vagy után vesszük be. Ezenkívül szedjük egész évben a D3 vitamint - napi 4 cseppet - és magnéziumot is, mivel az a D vitamin hasznosulását segíti. Évek óta nem voltunk betegek! :-)

Anikó

2014-07-08, 19:22 kingicsek:

Tisztelt Cím

Az ezüstkolloid terméket belsőleg szeretném használni.
Az lenne a kérdésem,hogy megelőzésképpen és hogy ne legyen beteg az ember hogy használja?

Üdvözlettel


Kinga

KOMMENT: 2014-07-08, 19:46 Anikó mondja:

Kedves kingicsek!

Megelőzésképpen felnőttnek napi 1 kávéskanál elegendő, kisebb, enyhe probléma esetén 1 evőkanállal szoktam javasolni a fogyasztását, lázas gyulladásos, betegség esetén napi max 2-3 ek-ig lehet emelni az adagot.

Segítő szándékkal:
BioWell - Anikó.

2014-06-18, 12:18 miju:

Jónapot!

Szeretném kérdezni,hogy gluteális decubitus sebére jó-e az ezüstkolloid?
Választ köszönöm!

Kapás Judit
KOMMENT: 2014-07-08, 19:43 Anikó mondja:

Kedves miju!

Mivel az ezüstkolloid belsőleg is fogyasztható, így külsőleg bármilyen sebre is alkalmazható. Kicsit csíp, de a sebek hamarabb gyógyulnak a használatától.

Segítő szándékkal:
BioWell - Anikó