Témakör: Természetes gyógymódok

Vajon miért nem hatnak a gyógyteák a XXI. században?

Többen megkeresnek azzal a problémával, hogy gyógyteát fogyasztanak, de nem hoz gyógyulást sőt a tüneteik nem csökkennek... vajon mi az oka és mi a teendő?

Fitoterapeuta lévén, tisztában vagyok a gyógynövények természetes és fantasztikus hatásaival. Sokan fogyasztják és sokan követik  bükki füvesember tanácsait, főként az idősebbek, a középkorúak is kezdik alkalmazni 40 éves koruk körül - amikor is elkezdődnek az egészségügyi problémák, melyek tapasztalataim szerint ma már a 30-as éveikben élőket is utolérik. Vagyis egyre korábban betegszünk meg és egyre korábban van szükségünk segítségre egészségünk helyreállításában.  Először többnyire a szüleinkhez fordulunk, ha ők elhivatottak a gyógyteákkal szemben, akkor már akár a huszonévesek is alkalmazhatják, ha nem, akkor sajnos marad a hagyományos orvoslás mellékhatásokkal dúsított tüneti kezelése. Aki ebben a korban bekerül ebbe az ördögi körbe, nagyon nehezen, vagy soha nem kerül ki onnan. A mellékhatások ugyanis újabb betegségeket okoznak, amelyek tüneteit az orvosok újabb gyógyszerekkel kezelnek. Aki ezen átesett, vagy épp benne van, tudja miről van szó. Dr Lenkei Gábor mondta egyik előadásán, hogy ekkor már az orvos sem tudja, hogy az alapbetegségre kezeli e a beteget, vagy arra amit ő maga okozott neki a gyógyszerek mellékhatásaival. Érdekes.. és logikus. Ha a gyógyszerek arra készülnének, amire hivatottak lennének, meggyógyulnánk és nem lenne többé szükség rájuk. Ez pedig nem üzlet a hatalmas gyógyszergyáraknak.

De miért nem hatnak a gyógyteák?

Hol a hiba? Nem, nem a gyógyteák a hibásak! Sőt! 
Bennünk van a hiba, mert sok XXI. századi tényezőt egyszerűen nem veszünk figyelembe! 
Vajon melyek ezek?

1./ A csapvizünk emberi fogyasztásra alkalmatlan - hogyan is készülhetne belőle egészséges tea? Itt vásárolhatsz RO rendszerű víztisztító készüléket!
2./ A gyógytea készítésnek szabályai vannak - amelyeket nem tartunk be - nem használhatunk az elkészítésekor fém eszközöket, szűrőt!
3./ Túl későn kezdjük fogyasztani, nem preventív jelleggel, hanem akkor amikor a betegség már akut vagy krónikus
4./ Keveset fogyasztunk belőle, néha összevissza alkalmazzuk
5./ Ha tisztított vízből készül és preventív jelleggel vagy megfelelő mennyiségben is isszuk, akkor sem egy virágos rét közepén vagy a Bükki madárcsicsergésben minden nap a tiszta levegőn, hanem a piszkos város, koszos belvárosának valamelyik panelrengetegében a négy fal között élve és reggeltől estig egy irodában, vagy egy multiban, üzemben, gyárban stb.  ahol napfényt sem látunk, nem még tiszta környezetet. 
6./ Állandóan rohanunk, stresszelünk, nincs idő egy csésze tea nyugodt elfogyasztására sem
7./ Krónikus betegség esetén - magas vérnyomás, ízületi gyulladás, pajzsmirigy problémák, bélrendszeri betegségek stb - a gyógynövények vizes kivonatában nincs elegendő hatóanyag a betegség gyógyítására!!!! ( mivel a hatóanyag sok vízben van higítva) 

Ekkor már nagyobb dózisban kapszulázott formában kell bevinni a tea fogyasztása mellett!
Ezesetben is ki kell kérni az orvos, vagy orvos-természetgyógyász véleményét, főként ha gyógyszereket is szedünk,  a kontraindikációk elkerülése végett.

Nálam is érdeklődhetsz, kérdezhetsz ha bizonytalan vagy a gyógynövények alkalmazásában, keress az alábbi elérhetőségeken:
Email: info@biowellnatura hu
Telefon:  70/55-421-55

Tehát még egyszer összefoglalva röviden:
- Gyógyteákat preventív - megelőző jelleggel vagy egyéb terápia kiegészítéseként fogyaszd!
- Tanuld meg helyesen - TISZTÍTOTT és nem ásványvízből - elkészíteni, megfelelő időben, adagban és kombinációban alkalmazni!
- Ne stresszelj, add meg a teázásnak is a tiszteletet!

Gyógyteákat kedvező áron itt vásárolhatsz: GYÓGYTEÁK

2017. április 28.
BioWell - AnikóMegosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: