Témakör: Ötletek, házi praktikák

TUDATOS VÁSÁRLÁS! Víztisztítóhoz ingyen kávéautomata?

...avagy hogyan vásárolhatsz 1 éven belül egy 100.ezer Ft-os kávéautomatát egy 75 ezer Ft-os víztisztító segítségével?

Ha hiszed, ha nem... ez velünk épp most történt meg. 
2 éve használjuk a víztisztítónkat, tavaly egy bulgáriai utat spórolt össze nekünk, most pedig egy automata kávéfőzőgépet vettünk abból a pénzből, amit nem költöttünk bolti vízre!

Kezdj el Te is egy kicsit számolni!
Mi csak ketten vagyunk, így napi 3 liter azaz fejenként 2 palack, összesen 4 palack ásványvízzel számolva,  napi 400.-Ft-ot takarítunk meg azzal, hogy tisztított vizet iszunk 365 nap x 400.-Ft = 146.000.-Ft - ennyi pénzt NEM KÖLTÖTTÜNK ásványvízre! És ebből még a levesre sem futotta volna. Természetesen Szentkirályi árral számolok, mert azt vettük régen, ebből 100.-Ft másfél liter. Szerintem nagyon drága. Viszont a 45.-Ft-os vízben meg nem bízom, ugyanis az a víz, aminek a 15%-a ásványvíz az már ásványvíznek számít, tehát a 85%-a akár csapvíz is lehet. Tehát a noname vizek nem biztonságosak! 
Ha nagyobb létszámú a családod, akkor a megtakarítás is nyilván nagyobb lesz! 

A kávéautomata egyébként 90.000.-Ft volt a mostani kedvezményekkel teli időszakban, ezért még minőségi kávéra is futotta belőle.
Miért kell előbb víztisztítót venni és csak utána egy ilyen drága automatát? Mert egyszerűen a csapvíz elrontja az automatát is és a kávé sem lesz igazi belőle. Egy ilyen automatára azért vigyázni kell, nem tehetünk bele összevissza akármit! És ha a kávéfőzőt védjük, akkor a szervezetünk se kerüljön hátrányba! 

Mit nyersz ha víztisztítót vásárolsz?

Egészséget!
Tiszta vizet!
Tiszta testet!
Tisztább környezetet!
Vízkőmentes háztartási gépeket és edényeket!

Vásárolj ma egy víztisztítót és 1 év alatt garantáltan megtakarítja Neked az automata árát!
Amikor napközben bármikor otthon ihatsz egy igazi jó feketét... olyat amit eddig csak kávéházban ittál... az érzés leírhatatlan!

Vásárolj egy víztisztítót még MA, és 1 év múlva garantáltan Te is megveheted ezt vagy egy ehhez hasonló szuper kávéautomatát több kiló szemes kávéval!

Végeztem egy-két vízkísérletet, hogy vajon mi van a csapvízben ... láthatóvá tettem, nézd meg itt: -->> VÍZKÍSÉRLETMegosztás a Facebook-on

Kapcsolódó termékek:

Tiszta ivóvíz otthon... a fordított ozmózis technológiájával
75270Ft
Szűrők a Water Filter RO 102-A víztisztító berendezéshez
1239Ft -tól!

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: