Témakör: Egészséges receptek

Reggeli energiabomba

Nehezen indul a reggel? Dobd fel magad egy finom reggelivel!

Nyár van és meleg... már korán reggel is. Ilyenkor nem nagy kedve van az ember lányának sütni-főzni, főként nem azzal kezdeni a napot! Valami hidegre és egészségesre vágytam, ami persze energiát is ad és nem leszek éhes fél óra múlva.

Mi legyen az?

A zabpehelyből készült reggeli mindig energiával tölt fel, de azt általában főzni szoktam, ahhoz pedig ebben a melegben ne volt kedvem. Körülnéztem... van néhányféle gyümölcs itthon, körte, banán, szilva, alma...
Ma a körtére és a szilvára esett a választás, hiszen ők már az ősz gyümölcsei, jól passzolnak egymáshoz. Fogtam egy pár körtét és szilvát, beledobtam a turmixba, kevés szűrt vízzel összeturmixoltam. Kész is!

Elég sűrű ahhoz, hogy turmixnak nevezzem, viszont van annyi leve, hogy a zabpehely  szépen megduzzadjon benne, így tettem bele néhány kanállal. Dísztettem aranymazsolával és gojival. Hát ez csodás!

Késztettem róla néhány képet, mire kész lettem vele a zabpehely  már megszívta magát, így a mennyei reggeli már csak fogyasztásra vár!

Hideg is, egészséges is, energiát is nyújt a szervezetemnek, pont olyan, amilyet akartam!

Ezt a reggelit elkészítheted bármilyen gyümölcsből, akár télen is! Sőt, zöldségekből is remek lehet! Ha édes gyümölcsökből készíted, édesíteni nem szükséges, de ha mindenáron édesre vágysz, akkor használj nyírfacukrot!

Minden csak választás és döntés kérdése!
Dönts Te is helyesen... gondolkozz mielőtt megkensz egy nagy karéj kenyeret margarinnal... a tested egészsége a Te kezedben van!

Csodás reggelt, jó egészséget és bő energiát kívánok mindenkinek!

2014. augusztus 02.
BioWell - Anikó

Napi jó tanács:

Süt a nap... de elég ideig tartózkodunk a szabadban? Ugye nem mindig?
Fontos! Ne felejtsd el a napi D vitamint bevenni! Csak 4 csepp! :-)


Megosztás a Facebook-on

Kapcsolódó termékek:

Goji bogyó, a természet multivitaminja! Nem kapszulába, hanem GYÜMÖLCSBE zárva!
690Ft

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: