Témakör: Természetes test- és hajápolás

Miért nem tűnnek el a szarkalábak?

Múlnak az évek és minden reggel szúrós szemmel mustrálod az arcbőrödet a tükörben, különös tekintettel a szemeid környékét, hiszen a ráncok kialakulásának szempontjából ez a legérzékenyebb és a legkritikusabb terület

Annyit mindent magadra kentél már… miért nem múlnak el azok a fránya szarkalábak?

Kérdezhetnéd jogosan… Hmmm… és igen… vajon miért nem tudsz megszabadulni ezektől az apróbb majd egyre csak mélyülő ráncoktól, idővel elveszítve fiatalságodat?

Ez a probléma – mint minden más, ami a testünkkel kapcsolatos – eléggé összetett

1./ Amikor megszülettél a tested 70%-a víz volt. Ahogy idősödsz és egyre kevesebb vizet fogyasztasz, dehidratálttá válik a szervezeted, így a bőröd is. A felnőtt szervezetnek ugyanis már csak az 50-60%-a víz.

2./ A bőr fontos összetevője a kollagén, mely termelődése lelassul a kor előrehaladtával. A lassulási folyamat 20 éves kor után kezdődik, majd a 30-40. életkorra lecsökken, és szinte teljesen leáll az 50-60. életévben. A kollagén hiány vagy a kollagén pusztulása a fő oka az öregedési folyamatoknak.
Egy természetes kollagénbomba receptet itt találsz: Hatékony kollagénbomba

3./ Nem figyelsz oda eléggé olyan köztudott tényekre, melyek száríthatják a bőrödet. Erről ebben a cikkben írtam: 7 közismert tény, mely szárazzá és ráncossá teheti a bőröd

4./ Nem megfelelően ápolod a bőrödet, gondolok itt a bolti kozmetikumok rendkívül káros összetevőire.
Bőrünk ápolása terén is nagyon fontos megelőzés, nem pedig a kialakult esetleg már elhatalmasodott probléma kezelése.

Fel kell nyitnom a szemed… boltban vásárolható hatékony ránctalanító krém NEM LÉTEZIK!

A médiából nap mint nap zúdul rád egy halom reklám, mely azt ígéri, hogy ha ezt vagy azt a krémet megveszed és használod, búcsút inthetsz a ráncaidnak. És mi történik? A ráncaid még mindig ragaszkodnak hozzád!
Ha valaki feltalált volna egy igazán hatékony ránctalanítót, valószínűleg már milliárdos lenne és akkor nem kellene újabb és újabb krémeket gyártani, nem lenne szükség a kozmetikai kezelésekre és nem lenne szükség szépészeti beavatkozásokra sem. Viszont ezek a szépészeti „iparágak” ma virágoznak, mert egyre nagyobb szükség van rájuk… mert MI NŐK – és már a férfiak is csatlakoznak – egyre hiúbbak vagyunk és örökké fiatalok szeretnénk maradni!

A ráncok kialakulása is jelez valamit!

Először is azt, hogy múlnak az évek. Másodszor, - ahogy említettem – kevés vizet fogyasztunk, emellett nem megfelelő az életmódunk, nem mozgunk eleget és nem táplálkozunk egészségesen.
Harmadszor pedig nem megfelelően ápoljuk a testünket kívülről sem!

Miért gondolod azt, hogy egy nagyrészt szintetikus szertől kisimul a bőröd?

Ez a szintetikus szer – mint a legtöbb gyógyszer – hosszú távon alkalmazva többet árt, mint használ. A bolti ránctalanító /szemránckrémek többségében olyan töltőanyagok vannak, amik valóban feltöltik a ráncokat, egészen a következő arcmosásig.

Hogyan ápold az arcbőröd, ha kerülni szeretnéd a kőolajos krémeket?

Hoztam egy egyszerű receptet!
Szemkörnyék ápoló krém

Hozzávalók:
1 dl kókuszolaj
2 E-vitamin-kapszula – gyógyszertárban is beszerezhető
3 csepp rózsaolaj

A kókuszolaj hamar megszilárdul, szobahőmérsékleten könnyen keverhető krémmé válik. Tedd egy tégelybe a kókuszolajat, szúrd ki az E-vitaminokat, majd nyomd bele a kapszula tartalmát az olajba, végül add hozzá a rózsaolajat, és keverd alaposan össze. Mivel egy zsírosabb állagú krémet kapsz, használatát főként este ajánlom.

Tedd próbára a kókuszolaj ápoló hatását INGYEN!

Vásárolj a webáruházban, majd a rendelés leadásakor írd be a Kosár oldalon az Üzenet mezőbe: Szemkörnyék ápoló
Rendelési értéktől függetlenül a csomagodba teszünk 50 ml kókuszolajat is, így ingyen próbára teheted bőrápoló hatását!
Természetesen ne feledkezz meg a fentebb leírtakról sem!


Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: