Témakör: NA, MOST AZTÁN LEFOGYOK!

Miért leszünk - a korral - betegek?

Ez a téma egem is nagyon érdekelt, sokat kutattam, míg rátaláltam a válaszokra is

Mitől betegszünk meg... és mitől betegednek meg a szerveink, ezáltal folyamatos betegsége(ke)t fenntartva? 
Ez egy jó kérdés... mert amíg fiatalok vagyunk a vasat is megrágjuk, sokan élnek "egyszer élünk" üzemmódban, nem számít semmi... pedig de!
 
Akkor jöjjenek az első okok:

1./ Az iskolában a biológia órákon igen kevés információt kaptunk a testünk és a szerveink működéséről, így vajmi keveset tudunk erről, pedig nagyon fontos lenne, hogy alapvető dolgokkal tisztában legyünk.

2./ Az orvosok sem tájékoztatnak minket arról, hogy mi zajlik bennünk a betegségünk során, csak igyekeznek felírni a gyógyszereket vagy elküldenek néhány vizsgálatra - majd ezután jön a gyógyszer, az eredmény ugyanaz.

3/ Nem is mutatunk érdeklődést a testünk felé, csak (ki)használjuk azt életünk végéig és másoktól - főként az orvosoktól - várjuk el azt, hogy egészségessé tegyenek minket. Nem figyelünk a testünk jelzéseire, nem teszünk eleget a tünetek javulása, elmulasztása érdekében semmit.

A fájdalomcsillapítók kapkodása nem kezelés!!! 
A fájdalomcsillapítók ugyanis nem csillapítanak semmilyen fájdalmat, csak az agyban kapcsolják ki a fájdalomérző receptorokat, idegeket, ezért nem érzünk fájdalmat. Ha pl fájdalomcsillapító beszedése után nem érzed, hogy fáj a derekad és elkezded emelgetni az unokád - ahogy a reklámok mutatják - mihelyst a gyógyszer hatása elmúlik, a fájdalom is visszatér. Sőt még az is lehet, hogy 1-1 ilyen eset után az ágyból sem tudsz felkelni, persze ezt a reklámok már nem mutatják! Szóval, csak óvatosan a fájdalomcsillapítással, mert a betegség NEM SZŰNIK MEG TŐLE SOHA!

Sokan puffadnak, tele vannak gázokkal, székelési panaszaik vannak, mégsem változtatják meg az étkezési szokásaikat, könnyebb bevenni egy bogyót a puffadásra és hashajtót, ami éjjel jól kiszívja belőlünk a maradék folyadékot is, hogy működhessen - vagyis székletet produkáljon. A puffadásra beszedett bogyó csak a pillanatnyi tünetet szünteti meg, de az OKOT NEM! A hashajtó pedig úgy tudja a székletet lazítani, hogy onnan szívja ki a vizet a szervezetedből, ahol szintén szükség lenne rá... ez korai öregedéshez és sok más betegséghez is vezethet. Ezek csak apró tünetecskék, de kérlek vedd komolyan őket! (mert a tünetek azért vannak!)
Akik így kezelik magukat idővel nagyon nagy árat fognak fizetni a hanyagságukért... bezzeg akkor már minden pénzt megadnának egy fájdalom- és kínmentes napért. (sajnos, a napi tapasztalatom ezt mutatja)

Ne feledd, ha Te nem betegségben, szörnyű kínok közt szeretnéd tölteni a nyugdíjas éveidet, akkor már most kezdj el foglalkozni a testeddel, add meg neki azt ami jár neki, kerül amibe kerül... mert csak így élhetsz minőségi - betegségek nélküli életet!

Az előző cikkben magamról írtam és arról, hogy mennyi mindent tettem már magamért, hogy ne legyek beteg 40 felett sem. Arról is írtam, hogy hoztam egy döntést és azt mennyi minden előzte meg. Ha még nem olvastad, akkor itt találod: ÍGY KEZDŐDÖTT... <<--KATTINTS IDE
És ha érdekel a folytatás itt a következő rész -->> KATTINTS IDE - BETEGSÉGEK A BŰVÖS 40 FELETT?


Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: