Témakör: NA, MOST AZTÁN LEFOGYOK!

Mi az ami meggyorsítja az anyagcseréd és megszabadít az évek alatt felhalmozódott bélsártól 10 nap alatt!

Mutatom mivel és elmesélem hogyan működött az én esetemben

Aki az előzményeket is olvasta, tudja, hogy kutatós és tervezős ember vagyok, szeretem tervezni az életem, így ezt a béltisztítást is elterveztem, egy baj volt vele, hogy év vége felé találtam rá és karácsony előtt érkezett meg kb 9 nappal, a kúra  pedig 10 napos! 

Ennek ellenére elkezdtem szedni, mert ha már itt van kezdjünk neki! Én nem vagyok hezitálós ... csapjunk bele!

Az első 4 napban nem történt semmi különös... már-már azt hittem hatástalan lesz. Az 5. napon azonban elkezdtem érezni a hasamban némi mocorgást... és elkezdődött. Innentől el kellett terveznem azt is, hogy mikor hova megyek, hogy legyen a közelben mellékhelyiség. Karácsony előtt ezért sajnos fel kellett függesztenem ezt a dolgot, mert így nem tudtam volna sem bevásárolni, sem a karácsonyi sütést-főzést elvégezni.
5 napig csináltam, így 5 napi adag megmaradt. 

Mielőtt belekezdtem a tisztítás után következő étrend-kúrába, ismét elkezdtem szedni a béltisztító kapszulákat, és láss csodát! Egyetlen napot sem kellett várni, a hatás azonnali volt, mintha egyetlen napot sem hagytam volna ki. Valószínűsítem, hogy a zsírfogyasztás miatt történhetett. Nem akarom részletezni, de olyan dolgok távoztak, amiről nem is gondoltam volna, hogy bennem vannak. Abban a cikkben ahol írtam  a béltisztításról linkeltem hasonló képeket. 

Ezzel a tisztító programmal, akár 1,5 kg bélsár is távozhat a szervezetből.
A kapszulákban teljesen természetes anyagok vannak és szerintem nagyon kíméletes a többi eljáráshoz képest, rövid idő alatt elvégezhető és az eredményt Te magad is láthatod. Tehát harmadannyi ideig tart, mint a C....x és fele annyiba kerül. Arról nem is beszélve, hogy rövidebb idő alatt nagyobb hatást fejtett ki. Csodás! :-)

Ma egyre kevesebb fizikai aktivitás van az életünkben és egyre kevesebb rostot fogyasztunk. Nagyon sok embernél ehhez társul a nem elegendő folyadék bevitel.

A kávé és alkohol, valamint a cukros italok, melyeknek az a fajta megnevezése, hogy „üdítő ital” - igazi vásárlói megtévesztés, hiszen inkább vizet von ki, köt le a szervezetünkben, ez mind hozzájárul a méregtelenítési folyamat lassulásához, nem megfelelő voltához. A tiszta, értsd: minden szennyeződéstől mentes víz ivása nélkül nem őrizhetjük meg tartósan egészségünket. 
Víztisztító készülékünk működéséről itt tájékozódhatsz: Water Filter RO 102-A víztisztító 

Megváltozott az élelmiszereink összetétele is. A tartósítószerek, emulgeálók, ízfokozók, stb. is nagyrészt idegen a szervezetünknek, így ezek kiválasztása és eltávolítása további terhet jelent a bélrendszerünknek is.
Ebben segít ez a 10 napos program, amelyet negyedévente érdemes megismételni, de egy-egy kiadósabb lakoma után is hozzányúlhatunk. Csökkenti a puffadást, növelheti az energiaszintet és több kiló fogyást eredményezhet néhány napon belül. Szedése alatt a „nagy dolgok” olajozottan és kíméletesen zajlanak…:-) Természetes hashajtókat, rostokat, gyógynövényeket tartalmaz, amelyek segítenek a bélfalat megnyugtatni, a benne található Acidophilus pedig optimális szinten tartja az egészséges bélbaktériumok szintjét.

A termék szedésétől számított 12 - 24 órán belül - aki soha nem végzett tisztítást annak lehet, hogy 3-4 nap is - intenzív bélperisztaltikát vált ki, így szabadítva meg a testet a felhalmozódott és lerakódott bélsártól, hulladéktól.

Ajánlott adagolás:
A napközben használható termék összetevői: 3 Psyllium kapszula, 1 Lenmag Softgel, 1 tisztító kapszula, ez összességében 5 darab, mely világos, de nem átlátszó kis tasakban van elhelyezve.
Este, lefekvés előtt: 2 Cape Aloe, 1 Lenmag és 1 tisztító kapszula, összesen 4 darab, mely teljesen átlátszó, kis tasakban van elhelyezve. A kúra 10 napos.

Kiegészítő tanács:
Ha az 5. napon úgy beindul a tisztítás, hogy az nem viselhető - mivel nem vagyunk egyformák, mindenkire másképpen hathat a tisztítás - akkor az 5-6. naptól az egyik nap az egyik tasak tartalmát kell bevenni, a következő napon a másikat. A kúra ideje így kitolódik, de ugyanolyan hatásos lesz.
Ezt a programot a másfél év alatt 3-szor alkalmaztam. Az elsőről a fentiekben olvashattál. A másodikat 2016. őszén végeztem, akkor 20 napos lett, mert csak így tudtam végigcsinálni. A harmadik alkalom 2017. tavasszal lett volna, de ezt már egy pár nap után fel kellett adnom. Ebből is látszik, hogy mennyire hatásos és működő a tisztító program. Érzékelhető, hogy az első alkalommal több évtizedes lerakódással kellett a kapszuláknak megküzdeni, ezért az első  5 napban nem is történt semmi, majd a következő alkalommal már nem tudtam az összes kapszulát minden nap bevenni, hiszen a bélrendszer egy fél év alatt nem dugul el olyan mértékben, mint 20-30 év alatt.

Az előző cikkem melyben láthatsz egy kisfilmet arról, hogy milyen a bélrendszer tisztítás előtt és után: A TISZTA BÉLRENDSZER HOZADÉKA A JOBB ÉLETMINŐSÉG <<-- KATTINTS IDE
Következő cikkem:, amit érdemes elolvasnod: 

Ezt a terméket a webshopunkban nem, csak a Biocom rendszerébe való regisztrálás után tudod megrendelni. A 10 nap után javasolt 1 doboz Flóra plus beszedése a hasznos bélbaktériumok visszatelepítésére. E két termék vásárlása esetén kedvezményesen juthatsz hozzájuk. Ha candida és parazita gondjaid is vannak erre is van megoldás, ezek a készítmények is szedhetők a 10 napos kúra alatt és után is.
Tanácsadással, regisztrációval és rendeléssel kapcsolatban hívd a 70/55-421-55-ös telefonszámot! Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet:


2017-10-06, 13:10 Hajnalnena:

Nem találom a béltisztító program csomag árát! Segítenétek? Köszönettel. Anna