Témakör: Egészséges receptek

Levendulás méz készítése házilag

Nagyon szeretem a mézet és imádom a levendulát! Azt hiszem sokan vagyunk így ezzel! Hogyan lehet párosítani a kettőt és így halmozni az élvezeteket? Hát így!

Levendulás méz készítése:

Vegyél egy kisebb üveget, tölts az aljára levendulavirágot és önts rá - természetesen termelői - mézet!

Keverd össze és időnként fordítsd az üveget a tetejére majd vissza az talpára. A méz így levendula ízűvé válik néhány nap alatt!.

Amikor fogyasztod a mézet, akkor hagyd a talpán az üveget, hogy a virágok az alján maradjanak. Ha túl könnyűnek bizonyulnak a virágok és nem "szállnak" le a méz aljára, akkor fogyasztás előtt szűrd át egy szűrőn.

És ha elfogyott a levendulás méz?

Nem kell mást tenned, mint újra feltölteni ugyanezt az üveget mézzel!
A levendulavirág nagyon sokáig ízesíti a mézet!

További levendulás receptek:
Levendulás keksz
Levendulaszörp

Megosztás a Facebook-on

Kapcsolódó termékek:

Egészséges, adalékanyagmentes csomagot állítottunk össze Neked, mely használatával sokat teszel a magad és családod egészségének megőrzéséért
4490Ft
A levendula illata átható, tiszta és üde, egyszerre élénkít és nyugtat. Fogyaszthatod teaként, de akár szörpöt, szirupot, is készíthetsz belőle, ízesítheted lekvárjaidat és a mézedet is vele
450Ft -tól!

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: