Témakör: Természetes test- és hajápolás

LÉGZÉSKÖNNYÍTŐ SHEAHAB

Ebben az enyhe téli időben is könnyen előfordulhat, hogy megfázunk, megbetegszünk, náthásak leszünk, mely esetleg nehezebb levegővétellel, orrdugulással is járhat.

Ezért úgy gondoltam, hogy a Medinatural új termékének a Légzéskönnyítő illóolaj keveréknek veszem remek hasznát és teszek egy próbát... készítek egy LÉGZÉSKÖNNYÍTŐ SHEAHABot pl. a mindenféle összetevőkkel "dúsított" pl. Wick termékek helyett.

Nagyanyáink annak idején sima házi zsírral kenték be a beteg mellkasát vagy hátát a könnyebb légzés elérése érdekében. Ezt a remek házi praktikát forradalmasítottam és 5 perc alatt készítettem egy remek légzéskönnyítő habot, mely ápolja a bőrt és segíti a légzést.

Hogyan készült? Egyszerű, mint az 1x1!

Beletettem az 50 ml-es tégelyembe annyi organikus sheavajat, amennyi belefért, - közben kevergettem, hogy lágyuljon - belecseppentettem 20-30 csepp illóolajkeveréket és jól összekevertem. Ennyi az egész!

Mire használhatod a légzéskönnyítő sheahabot?

- Ha megfáztál és eldugult az orrod, kend be vele az orrjárat környékét. a kiszáradt bőrt puhítja és ápolja, miközben a szabadabban fogsz lélegezni.
- Éjszakára, egy meleg fürdő után kend be vele a mellkasod is!
- Ajánlom a használatát "lightosan" horkolóknak is, a párjuk éjszakai nyugalma érdekében!

Ellenjavallatok, figyelmeztetések:

A borsmentaolaj és eukaliptuszolaj tartalma miatt
- áldott állapotban lévő nőknek tilos alkalmazni!
- 3-5 éves korig ellenjavallt a használata, mert keringési zavart, szív-, és légzésbénulást válthat ki.

BioWell - Anikó
2013. december 29.


Megosztás a Facebook-on

Kapcsolódó termékek:

Mielőtt magadra kennéd a márkás kőolajos krémedet, tájékozódj, hogy mit is teszel magad ellen! Őrizd meg a bőröd üde fiatalságát természetes shea vajjal!
790Ft -tól!
Lélegezz szabadon! A felszabadító eukaliptusz vibrálóan friss mentával utat nyit a levendulavirág és citrus átható illatának...
1290Ft

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: