Témakör: Általános információk

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat a tartalommal és az adatkezeléssel kapcsolatban.

Jogi nyilatkozat

A biowellnatura.hu és a www.biowell-natura.hu honlapokon található tippet, ötletet, javaslatot, receptet bárki - a saját felelősségére - felhasználhatja!

A www.biowellnatura.hu és a www.biowell-natura.hu oldal teljes tartalma (képek, cikkek, publikációk, receptek, hírlevelek, stb) a BioWell Natura Kft. tulajdonát képezi és  Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján szerzői jogvédelem alatt áll. Annak teljes vagy részbeni; elektronikus vagy nyomtatott formában való felhasználása csak a BioWell Natura Kft. törvényes képviselőjének írásos beleegyezésével lehetséges.  Hozzájárulás esetén a szerző és a forrás (biowellnatura.hu) kötelezően megjelenítendő.

A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás használati, közzétételi napi díja 24.900 Ft + ÁFA szavanként.

Adatvédelmi nyilatkozat

A weboldalakon kezdeményezett feliratkozás a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti.

A feliratkozással a felhasználó kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy a Webáruháztól elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

Adatkezelés

A regisztráció alkalmával kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által eszközölhető, A webáruház az adatmódosító linkre kattintva a felhasználó külön kérelem nélkül is tájékoztatást kaphat a róla nyilvántartott személyes adatokról.

A kezelt adatok köre megegyezik a regisztráció alkalmával bekért adatokkal, amelyeket az ÁSZF pontosan megjelöl. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére használjuk fel.

Nyereményjáték szabályzat: 5 nap - 5 kérdés - 1 szó nyereményjáték


1. Játék szervezője és a játék rövid leírása


1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék, Kampány") szervezője a BioWell Natura Kft. (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 80. 2 emelet 10. iroda) a továbbiakban "Szervező".
1.2. A nyereményt a Szervező biztosítja.
1.3. A játék nem rendszeres játék, csak előre ismertetett, meghatározott időszakban kerül lebonyolításra.
1.4. A Kampány során Szervezők reklámokban hirdethetik jelen Játékot. A Játékkal kapcsolatosan jelen Játékszabályzat tekintendő teljes körű tájékoztatásnak. Az egyéb helyeken elhelyezett információk jelen Játékszabályzattól eltérő értelmezéséért Szervezők mindennemű felelősségét kizárja.

2. Részvételi feltételek


2.1. A Játékban 16 év feletti természetes személyek vehetnek részt. A részvétel ingyenes. A játékban résztvevő személy a továbbiakban: „Játékos”.
2.2. A sorsoláson azok a Játékosok vehetnek rész akik, az 5 db kérdésre megadott válaszokhoz tartozó betűjelekből megalkotják a helyes megfejtést, és az info@biowellnatura.hu email címre határidőig beküldik.
2.3. Szervezők a nyertest írásban értesíti nyereményével kapcsolatosan, a sorsolást követő 48 órán belül

3. Nyeremények és sorsolás


3.1. A Játék sorsolásán az összes, a részvételi feltételeknek megfelelő, helyes választ beküldő Játékos részt vesz
3.2. Az összes helyes megfejtést beküldő Játékos automatikusan kap 1 db 500 Ft értékű kupont, melyet 2015.07.12-ig a webáruházban bármilyen termék vásárlására felhasználhat, amennyiben legalább 3000 Ft értékben ad le rendelést.
3.3. A főnyeremény sorsolást 2015. 07.07-én végezzük, a megfejtések beküldési határideje 2015.07.06. éjfél.
3.4. A főnyeremény sorsolását a Szervezők a helyes megfejtést beküldők listázásával, számsorrendbe tételével, majd a kapott számok a www.random.org véletlenszerű számgenerátor általi kisorsolásával végzik
3.5. A felajánlott nyeremény készpénzre nem váltható.
3.6. A sorsolások sikerességéről Facebook bejegyzésben és a weboldalon értesíti a Játékosokat Szervező.
3.7. A nyertes kilétét csak és kizárólag a Játékos határozott belegyezésével közöljük.


4. Adózás, bejelentési kötelezettségek


4.1. A nyeremények után fizetendő adót a Szervező fizeti. A nyertes köteles Szervezők rendelkezésére bocsátani mindazon adatokat, amelyek szükségesek lehetnek a nyereménnyel kapcsolatos adókötelezettségek teljesítésére és köteles minden egyéb tekintetben együttműködni Szervezőkkel. A nyeremények után a Játékosoknak adófizetési kötelezettsége nem merül fel.
4.2. Jelen nyereményjáték a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény szerint nem bejelentés-köteles ajándéksorsolás és nem minősül szerencsejátéknak.

5. Kizárás


5.1. A biowellnatura.hu oldal használatához kapcsolódó Általános Szerződési Feltételeket, vagy jelen Játékszabályzatot el nem fogadó, vagy annak bármely pontját megsértő Játékosok nem vehetnek részt a Játékban és a nyereménysorsolásokon. Amennyiben az ÁSZF vagy a Játékszabály megsértésére a nyeremény kisorsolása után derül fény, a szabálytalan Játékos akkor is elveszti jogát a nyeremény átvételére és a nyereményt köteles visszaszolgáltatni vagy a pénzbeli ellenértékét Szolgáltatónak megfizetni és minden egyéb tekintetben Szolgáltatóval együttműködni.
5.2. A Szervezők, a weboldal üzemeltetéséhez, karbantartásához kapcsolódó személyek, valamint a Játékban részt vevő megbízottjai, ügynökségei, azok alkalmazottai és családtagjaik nem vehetnek részt a nyereményjátékban Játékosként. Részvételük esetén nyereményeiket nem kaphatják meg, ezek újra kisorsolásra kerülnek.


6. Vegyes rendelkezések


6.1. Szervezők fenntartják maguknak a jogot arra, hogy jelen feltételeket vagy magát a Játékot kiegészítse vagy módosítsa, kizárólag oly módon, hogy a Játék feltételei a Játékosok számára kedvezőbbek legyenek vagy a Játékszabályzat a hatályos jogszabályoknak megfeleljen.
6.2. Valamennyi, jelen Játékszabályzatban nem szabályozott kérdésben Szervezők Általános Szerződési Feltételei, illetve a hatályos magyar jogszabályok az irányadók.
6.3. Szervező fenntartja a lehetőségét annak, hogy a nyereményjátékot tovább folytassa, illetve hogy újabb és újabb nyereményeket sorsoljon ki, az ebben a szabályzatban meghatározott kereteken belül
6.4. Szervező kijelenti, hogy a Játék megrendezését megelőzően az adatkezelésre vonatkozó törvényi előírásoknak eleget tett.

Tárhelyszolgáltató

Silihost Kft. 2800 Tatabánya, Boróka u. 7.

Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet:


2013-08-20, 11:05 kaminari:

Üdv!
Szeretném törölni a fiókomat, de nem találom a lehetőséget. Erről kérnék információt.

KOMMENT: 2013-08-22, 18:52 BioWell mondja:

Kedves kaminari!
Lépje be az oldalra és az Adatmódosítás oldal alján törölheted a regisztrációdat.
BioWell - Anikó