Témakör:

Így kezdődött...

Minden csoda egy döntéssel kezdődik... az életmódváltás is... sőt az igazi és maradandó fogyás is!

Üdvözöllek, Papp Anikó vagyok, elmúltam 45 éves, túlsúllyal küzdök, állítólag magas a vérnyomásom, a derekam már nem a régi ... szóval úgy döntöttem - sokadszorra - hogy ÉLETMÓDOT VÁLTOK. Újra...

Mondom ezt azért, mert fitoterapeuta természetgyógyászként sokmindent tanultam, tudok és tapasztaltam, többek között évek óta próbálkozom többféle életmód-váltással.
Tettem ezt azért, mert 40 felett életünk lemeze a B oldalra fordul és mondhatnánk minden nap ajándék :-) Érzem az idő múlását a testemen, például ha behajolok a kádba, hogy kimossam, már nem tudok olyan gyorsan visszaegyenesedni - ismerős?
Sokszor csaptam az asztalra és azt mondtam, hogy nem akarok így élni... nem akarok túlsúlyt, narancsbőrt, ráncokat és futni akarok, mint a nyúl! Ezért pedig mindenre - szó szerint MINDENRE - hajlandó vagyok!

Első körben elhagytam az életemből a cukrot. Régen a kávémat 3 cukorral ittam - még úgyis keserű volt - ma már 1 kanál ERITRITTEL iszom, ami egy 0 kalóriás természetes édesítő. Odafigyelek a táplálkozásomra, igyekszem sok zöldséget és gyümölcsöt, kevesebb szénhidrátot enni. Mindig iszom valamilyen gyógyteát - Gyuri bácsi javaslatai és tanítása nyomán - igyekszem a szervezetem karbantartani.

Azután lecseréltem az étkezésemben a fehér lisztet, egy részét maglisztekre vagy teljes egészében zablisztre cseréltem, több rostot - főként nyers zöldség, ill. zabpehely és zabkása formájában - kezdtem fogyasztani.
SOHA NEM VÁSÁROLOK KÉSZ FELDOLGOZOTT ÉLELMISZERT! Mindig megnézem a termékek címkéjén az összetevőket!

Ezután elkezdtem a vitaminok és ásványi anyagok pótlását is, C és D3 vitamint, Coral Kalcium-Magnéziumot napi szinten szedek. Emellett szedek Lecitihint, Ginko Bilobát, Resveratrolt, Krill olajat... és még sorolhatnám, néha ezt, néha azt.

A háztartásomból kitiltottam a vegyszereket, mosószódával és szódabikarbónával mosok, mikroszálas termékekkel takarítok, megtanultam házi szappant készíteni, ebből sampont is csinálok, valamint magam készítem a testápolóimat, krémeimet is. (természetesen kizárólag természetes alapanyagokból, ezeket mind megtalálod itt a webáruházban)

Végül tavaly nyár óra edzőterembe is járok heti 2 alkalommal spinning órára, hogy a mozgás is meglegyen, hiszen az elmacskásodott és elkényelmesedett 40 év feletti test is kívánja a mozgást!

Nos ezek csak szösszenetek az ÉLETMÓDVÁLTÁSAIMBÓL, hiszen ez több év leforgása alatt történt. De ezek után az vesse rám az első követ, aki ettől többet tett már magáért... jó, a betegségek elkerülnek, erős az immunrendszerem, de azért valami mégsem kerek. Illetve egy dolog! Én! :-)
Szóval ezek a tapasztalások mind nagyon jók, viszont sajnos a túlsúlyom nagyon ragaszkodik hozzám, az általános állapotom nem romlott, de nem is javult., amit nagyon hiányolok. Úgy érzem, hogy nagggggggyyyon sokat tettem azért, hogy ez ne így legyen, de közben rájöttem, hogy még mindig nem tettem eleget... magamért.

Testünk az az egyetlen hely ahol le kell élnünk az életünket. Nem tudunk kilépni és másik testbe bújni, ha az nem tetszik. Szeretni kell tehát a testünket és jól kell vele bánni - mintha a saját gyermekünk lenne - nem mehetünk el amellett tétlenül, hogy folyamatosan jelzi hogy baj van és nem teszünk semmit! Tegyél Te is magadért! Mert senki más nem fog és nem is tud tenni érted... helyetted!

Most egy újabb ÉLETMÓDVÁLTÁSBA kezdek, és ezt szeretném megmutatni azoknak, akiket esetleg érdekel. Minden a szemetek előtt fog zajlani, napról napra fel fogom tenni hogy mit eszek, iszok és mit teszek.
Természetesen képek is készülnek majd folyamatosan, a jelen állapotomról is fel fogok tenni képeket, hogy láthassuk - én is és Ti is a kúra végén a különbséget.
Maga a kúra hétfőtől, 2016.01.11-től - kezdődik és előreláthatólag 3 hónapig tart.
Ha a kúra közben kedvet kapsz hozzá, akkor tarts Velem!

Ha beteg vagy gyógyulj meg, ha túlsúlyod van fogyj le, váltsunk életmódot EGYÜTT... és legyünk - újra - boldogok és egészségesek!

Hmmm... mindezt 2016-ban írtam... elárulom, a kúra sikeres volt... és azóta több 100 kúrát vezettem végig, rengeteg tapasztalatot szereztem a másfél év alatt.

Ha Te is szeretnél újra egészséges lenni, megszabadulni a túlsúlyodtól a kínzó betegségeddel együtt, akkor regisztrálj az oldalon, hogy Te is lásd azt a folyamatot amin keresztül mentem... Szóval ez nemcsak egy ígéret, mert nekem már bizonyítékom is van a sikerre!!! Mindezt képekkel és sok-sok mások által hozott tapasztalattal is alátámasztom.

Innentől nálad a labda...
Ha úgy teszem fel a kérdést, hogy van egy olyan
- terápia,
- diéta,
- életmód,
mellyel egészséges, boldog és fitt ember lehetsz újra és még hosszú évekig... ÉRDEKEL?

Ha IGEN, regisztrálj itt:
Tehát nálam ÍGY KEZDŐDÖTT... hogy hoztam egy döntést... amit a döntés meghozatala után másfél évvel sem bántam meg! :-) (hoztál már te ilyen döntést?)
Ha érdekel a folytatás, illetve hogy hogyan hoztam meg a döntést, akkor kérlek olvass tovább!
A következő cikkem arról szól, hogy, vajon: MIÉRT LESZÜNK - A KORRAL - BETEGEK ? <<-- KATTINTS IDE


Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: