Témakör:

Fogyassz minél több nyers fokhagymát!

A fokhagyma jótékony hatása mindenki előtt ismeretes, viszont ez a jótékony hatás csak akkor érvényesül igazán, ha nem főzve, párolva fogyasztod, hanem NYERSEN!

Hogyan fogyaszd a fokhagymát nyersen,

- ha nem szereted az ízét,
- ha nem szereted a csípős ízeket
- ha nem szereted a fogyasztása utáni kellemetlen leheletet

A fokhagyma baktérium és vírusölő hatása nyersen fogyasztva tud érvényesülni.
Ismerek többféle módszert is, mely alkalmazásával a fokhagymát nyersen fogyaszthatod, elkerülve a kellemetlen "nem szeretem" hatásokat, viszont megmarad e gyógynövény minden értékes tulajdonsága, hatása.

Nézzünk most ezekből a módszerekből egyet, ez pedig az ún.

PÁCOLT FOKHAGYMA

Hozzávalók:
- 2 csésze almaecet
- 1 evőkanál Himalája só
- 35 dkg fokhagyma

Ezt az adagot csökkentheted, ha egy próbát téve épp egy pici üvegben szeretnéd elkészíteni.

Elkészítés, pácolás

Az almaecetet és a himalája sót tedd egy befőttes üvegbe, majd jól keverd össze, amíg a só fel nem olvad..
A fokhagyma gerezdeket pucold majd mosd meg, vágd fel kis szeletekre. Hagyd egy rövid ideig állni (kb. 5 percig), majd add hozzá a sós-almaecetes keverékhez. Ügyelj arra, hogy a fokhagyma szeletek teljesen merüljenek el a lében, a befőttes üveget pedig szorosan zárd le. Ezután tedd k a hűtőszekrénybe és hagyd ott pácolódni legalább két hétig!

Ajánlott fogyasztása:

1 evőkanál fokhagyma levet hígíts fel 2-3 evőkanál tisztított vízzel.
A fokhagymát, a páclével együtt bátran fogyaszthatod!

A pácolt fokhagyma kiváló ellenszere a megfázásnak, influenzának, megelőzi és gyógyítja is a fertőző betegségeket. Fogyaszd minden nap!

További tippek a fokhagyma nyers fogyasztására:

Ha nátha vagy meghűléses betegség üti fel a fejét a családban, akkor nincs jobb esténként egy nagy közös fokhagymás pirítósos vacsinál, finom illatos gyógyteával kísérve!

Nagyon finom a mézes fokhagyma is, a receptet itt találod: MÉZES FOKHAGYMA

Időnkénti fogyasztás esetén ajánlom, hogy dobj bele néhány gerezdet a nyersen készülő gyümölcs vagy zöldségturmixba, nem is fogod érezni az ízét, viszont így is nyersen fogyasztod!

Le a bacikkal és a vírusokkal, fokhagymára fel!

BioWell - Anikó
2014. január 11.

Megosztás a Facebook-on

Kapcsolódó termékek:

Adalékmentes, tiszta, természetes só, úgy kerül az asztalodra, ahogyan a természetben is megtalálható!
690Ft -tól!
Tiszta só, azaz 99,96% tisztaságú Nátrium-klorid, a legtisztább só
650Ft
Vegyszermentes napraforgó olaj, a szervezeted és bőröd is hálás lesz érte!
790Ft

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet:


2014-09-04, 16:24 Borbás Józsefné:

T. BioWel csapat!

Gyönyörűséggel olvasom az oldalakat. Nagyon jó dolgokat írtok.

Köszönöm és további jó munkát kívánok Nektek.

Borbás Józsefné, Hatvan

KOMMENT: 2014-09-10, 08:18 Anikó mondja:

Kedves Borbás Józsefné!

Köszönjük szépen a megtisztelő szavaidat a jó kívánságokat és a rendeléseidet!
Használd egészséggel a termékeinket!

BioWell - Anikó