Témakör:

Fahéj szirup

Mi jut eszedbe a fahéjról? A finom meleg fahéjas almás süti vagy a karácsony meghitt hangulata? Készíts belőle szirupot, öntsd kávéba, teába, karácsonyi sütemény tésztájába!

Fahéj, Te csodás!

Sokoldalú gyógy- és fűszernövény, mely segíti az emésztést, megelőzi a vércukor ingadozást, hangulatjavító és... a késlelteti az öregedést! Készíts belőle finom szirupot!

Hozzávalók:

- 3 dl víz
- 30 dkg (nyírfa)cukor
- 3 - 4 fahéjrúd

Elkészítése:

- Az összes hozzávalót tedd egy lábasba és alacsony lángon kezdd el főzni, kevergesd addig, amíg a cukor el nem olvad, majd főzd tovább kb fél óráig.
- Hagyd kihűlni a fahéjdarabokkal együtt
- Szűrd le és töltsd csinos kis üveg(ek)be
- Tárold hűtőben!

Fogyaszd egészséggel!


Az alaprecept és a fotó a Juditka konyhájából származik.


Megosztás a Facebook-on

Kapcsolódó termékek:

Természetes, mellékízmentes édesítőszer diabéteszeseknek és fogyni vágyóknak!
1390Ft -tól!
Fahéj, Te csodás! Sokoldalú gyógy- és fűszernövény, mely segíti az emésztést, megelőzi a vércukor ingadozást, hangulatjavító és... a késlelteti az öregedést!
190Ft -tól!

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: