Témakör: ÉLETMODVÁLTÁS INDUL!

Életmódváltás 2017 indul!!!

Az életmódváltás egy fantasztikus kaland, mely megmutatja az utat az egészséges életmód vagyis az EGÉSZSÉG felé!

Életmódváltás indul!

„Az az életmód ami megbetegített, amitől meghíztál vagy épp lefogytál, ugyanaz az életmód nem fog meggyógyítani, sem lefogyasztani, sem egészségessé tenni!”

Mi a MEGOLDÁS? 

Nem más, mint az ÉLETMÓDVÁLTÁS!  A változáshoz, ugyanis változtatásra van szükség! Ahhoz, hogy külsőleg és belsőleg is megváltozz, Neked kell MEGVÁLTOZNOD!!!
Biztosan hallottad már az ÉLETMÓDVÁLTÁS kifejezést, lehet, hogy voltak ilyen irányú próbálkozásaid is, de nem biztos, hogy eredményesek voltak. Én is több ilyen változtatáson vagyok túl, volt már koplalós, fogyókúrás, edzéses és edzés nélküli, zsírmegvonásos, cukor elhagyó, fehérlisztről lemondós, tojásdiéta, elválasztós diéta, 90 napos diéta, paleo… és még sorolhatnám, hogy hányfélével próbálkoztam már. A  fogyás szempontjából MINDEZEK KÖZÜL EGYIK SEM JÖTT BE! Volt amelyik hozott egy  kis eredményt, de amilyen gyorsan jött olyan gyorsan is ment! Ugye ezt is ismered? A nagy önfegyelmemnek köszönhetően nem a duplája jött vissza, de a sokéves próbálkozás akkor is kudarcba fulladt. Talán, ha nem próbálkozok semmivel, akkor már lenne 1-2 egészségügyi problémám, tehát ebből a szempontból biztosan hasznos volt némelyik, de a célhoz vezető megoldás – ami nálam a fogyás volt - útvonala még TITOK maradt.  Viszont nyertem fittséget, fiatalságot, sok-sok tudást és még több tapasztalatot! Azt ugyanis el kell, hogy mondjam, hogy az én 50-es korosztályom már sok-sok betegségben szenved, gyógyszereket szed és rohamosan öregszik. Tisztelet a kivételnek, aki hasonlóképpen tesz magáért, mert én sem orvoshoz nem járok, gyógyszert sem szedek és egészséges vagyok!

Egyetlen problémám az a pár kiló súlyfelesleg volt, ami éve óta ragaszkodott hozzám.
Már majdnem legyintettem erre a 2015. decemberében jelentkező lehetőségre is, mondván, hogy már nincs olyan a palettán, amivel én ne próbálkoztam volna…. pedig volt olyan! És amikor megláttam mások eredményeit, sőt az ismerőseim között is 1-2-t, akkor elgondolkodtam. Az eddig ismert diéták csak ígértek valamit, de soha nem mutattak semmilyen eredményt másokon. Itt pedig élő példák sorakoztak, így nem tudtam nem hinni benne.

A legfontosabb kérdések…

Hogyan kezdj neki?
Egyáltalán hol kell elkezdeni?
Mi a teendő?
Mi a sorrend?
Mi szükséges hozzá?


Az első és a legeslegfontosabb ami szükséges hozzá, az TE magad vagy! 
A második, hogy fejben döntsd el, hogy változtatsz!
A harmadik legyen egy kitűzött célod, amiről soha nem veszed le a szemed, amígcsak el nem éred azt! 

Azok, akik fejben eldöntötték, hogy életmódot váltanak 3 okból teszik ezt:

1./ Fiatalok és egészségesek, mert egészségTUDATOSAK és ezt a fittséget még sokáig meg szeretnék őrizni, figyelnek a helyes étkezésre, az egészséges táplálkozásra, sportolnak és 100%-osan a megelőzés a céljuk!
2./ Még nem betegek, de van előttük pl. egy olyan rossz szülői minta, amit nem szeretnének követni, mert látják a helytelen életmód már kialakult következményeit is… szüleik, rokonaik vagy épp a baráti társaságuk tagjai között már a fiatalok is elhíznak és megbetegszenek. Itt szintén a prevenció vagyis a megelőzés a cél, illetve a kezdeti kisebb tünetek vagy kialakulóban lévő betegségek azonnali helyreállítása, vissza fordítása.
3./ Ők azok, akik a helytelen mintákat  a tudatosság hiánya miatt követték, idejekorán megbetegedtek, jelenleg is gyógyszereket szednek, amelyek azonban nem segítenek, hiába szedik évek óta. Csalódtak a hagyományos orvoslásban, mert a betegségek a gyógyszerek szedése mellett, amiatt vagy annak ellenére is halmozódnak. Áhítoznak az egészségért, mindent megtennének azért, hogy visszaszerezzék. 

Mi lehet a célod?

Ez életkortól függően más és más lehet…
Megkérdeztünk különböző életkorú egészségre vágyó embert, mi a célja, illetve miért szeretne egészséges lenni, íme a válaszok: 

- Egészséges szeretnék lenni, az is szeretnék maradni életem végéig, ezért bármire hajlandó vagyok!  / B.Tibor 22 éves/
- Egészséges gyermekeknek szeretnék életet adni! /M. Cintia 24 éves/
- Egészséges családot szeretnék, és ebben a szellemben szeretném felnevelni a gyermekeimet, jó szülői példát mutatva nekik / V. Tímea 23 éves/
- Szeretném a munkával töltendő éveimet aktívan eltölteni, ez egészség nélkül lehetetlen! /K.Dénes 35 éves/
- Szeretnék minél tovább fiatal és fitt maradni, minél tovább élvezni az életet! / D.Mariann 45 éves/
- Szeretném egészségben látni az unokáimat felnőni, segítségükre lenni, ezért nem szeretném, ha beteg lennék, mert az mindenki számára terhet jelent. /T. Ilona 49 éves/
- A nyugdíjas éveim alatt utazgatni szeretnék, nem a betegségekkel foglalkozni , vizsgálatokra járni és gyógyszerekre költeni! /R.Mária 55 éves/

Ha Neked is van legalább egy hasonló célod és azt konkrétan meg tudod fogalmazni, az már egy jó kiinduló pont lehet. Fogalmazd meg, akár le is írhatod egy füzetbe és kezdj erősen rá koncentrálni.
Minden napod foglalkozz  céloddal, minden nap tegyél érte… mert ha nem teszel akkor valóban soha nem fogod elérni.

Az én életmódváltásom a Tiéd is lehet!
Az én általam tapasztalt módszer bizonyítottan az esetek 95%-ban működik!
Az általam választott módszer még megfogalmazott cél nélkül  – például egy gyermek esetében alkalmazva – is hatásos és hosszú távon garantáltan mindenkinek csak a javára válik!

Nem Neked való ez a módszer:

- ha semmilyen célod nincs
- ha minden úgy jó Neked, ahogyan van
- ha nem vagy hajlandó a változtatásra
- ha nem akarsz tenni magadért semmit

Ha szeretnéd megismerni a folyamatot ami a célodhoz vezet, kérlek maradj velem, kövesd az életmódváltással kapcsolatos bejegyzéseimet, mert soha nem tudhatod Te sem, hogy mi lesz az ami a Te életedet is megváltoztatja. Olyan dolgokról fogok írni, amiről még nem vagy csak igen leveset hallottál. 
Ha Te is szeretnél másoknak segíteni, kérlek szólj nekik is, hogy regisztráljanak az oldalon, mert ezeket a bejegyzéseket nem mindenkinek, hanem csak azoknak szánom, akikkel bensőségesebb kapcsolatban vagyok, vagyis itt követnek engem az oldalon és nemcsak úgy idetévedtek a netről.
Augusztus hónaptól már csak azok fogják látni az ezzel kapcsolatos írásaimat, akik regisztrálnak és a hírlevelemben fogják megkapni mindig az aktuális linket vagy linkeket, ahol olvashattok ennek az egyszerű, de annál fantasztikusabb folyamatról, amit Neked is szívből ajánlok követésre.

Várlak a regisztrált olvasóim és követőim között, fogadd tőlem szeretettel mindazt, amit én kaptam ettől a változtatástól.

Bizonyítékként tekintsd meg az előtte-utána fotómat!
Mindent jól nézz meg! Az első kép szkeptikus tekintetét + 7 kilóval és a második kép felhőtlen  boldogságát 8 hónappal a váltás kezdete után 7 kilóval könnyebben.  
Nagyításhoz kattints a képre!Amennyiben Te is szeretnél hasonló változást az életedben, kérlek tarts velem, figyeld és kövesd a hírleveleimben írottakat! Ha bármi kérdésed van keress bizalommal a 70/55-421-55-ös telefonszámon, vagy emailben az info@biowellnatura.hu címen!

Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: