Témakör: NA, MOST AZTÁN LEFOGYOK!

Egészséges bélrendszer a hosszú élet titka

Essék néhány szó a béltisztítás fontosságáról

Szeretném, ha tudnád, hogy én is ugyanolyan hús-vér ember vagyok, mint Te, ugyanazokkal a gondokkal és problémákkal küzdök, melyek jönnek és mennek, majd jönnek helyette újak. Talán annyi a különbség sokak közt és köztem, hogy én mindig felvettem a harcot az adott problémával, odafigyeltem rá, próbáltam megoldást keresni rá, kisebb nagyobb sikerekkel sikerült is megoldani őket.

A túlsúly, az viszont egy faramuci dolog. Elegem van a diétákból - ezalatt a fogyókúrát értem - amikor az ember sanyargatja magát egy ideig és aztán minden eredmény elillan egy pillanat alatt a jojo miatt. Ez nem megoldás!

Az a diéta ami tart egy darabig és aztán visszatérsz a régi életmódodhoz, semmit sem ér, soha nem lesz eredményes! Értek itt ezalatt mindenféle elválasztó és 90 napos diétát és sorolhatnám... a testünknek nem erre van szüksége! A szervezetünk működése ettől nem fog helyreállni! Ez is teljesen logikus. És miközben diétázol ezerrel, ideges vagy és izzadsz minden egyes centi és deka elvesztéséért... Nekem erre nincs szükségem! Neked igen?

Már évekkel ezelőtt felismertem azt, hogy nagy valószínűséggel a testem kezd megtelni olyan dolgokkal, amik nem odavalók és elkezdtem foglalkozni a tisztítás gondolatával. Megint egy téves gondolatba ütköztem, miszerint a lúgosítás = méregtelenítés. Talán ennek még van is egy kis valóságalapja, ami mindössze abban merül ki, hogy nem mérgezzük magunkat tovább... annyira. De ez sem megoldás. Sokan támadtak is, hogy ez a lúgosítás hülyeség. Na de az, amikor egy toxikológus - aki egyébként a szervezetben gyorsan felhalmozódó mérgeket mossa ki az emberekből - drog, alkohol - azt mondja, hogy olyan, hogy méregtelenítés nem létezik... hát ezt egy kicsit érdekesnek tartom. Ezt mondja egy orvos??? 

Mindez egy sor kérdést vetett fel bennem ...
  • Akkor miért is vannak úgynevezett méregtelenítő szerveink, amelyek a nem odavaló dolgok kiszűrésére és eltávolítására hivatottak? 
  • És mi történik akkor, ha ezek a szervek sérülnek vagy nem jól működnek? 
  • Akkor hogy zajlik a méregtelenítés és mi történik azzal, amit nem tud kivezetni a szervezet? 
  • Ha nem jön ki, akkor bent marad, nem? De akkor az mit okoz? 
  • A máj felel a méregtelenítésért, a méreganyagokat a vérbe juttatva a szervezet a vizelettel és a széklettel vezeti ki azokat. Tehát, ha nem működik jól a máj vagy a vese a kivezetés sem működik!
  • Ha leterheled a májad és a veséd, elégtelen működés mellett bent marad aminek ki kellene jönnie. Bent marad... és halmozódik... a bélrendszerben. (enyhe tünetek: pl. székrekedés, ödéma)
És tényleg... mindebből az következik, hogy a halál valóban a belekben lakozik!

Továbbmentem... és kerestem... a megoldást. Kell lenni egy olyan lehetőségnek, ami kitisztítja azokat a fránya beleket! 
Ekkor találtam rá a C...x nevezetű programra. Meg is rendeltem kb 5 évvel ezelőtt 22 ezer Ft-ért és elkezdtem a kúrát. Rostokat kellett ennem, ezt bármibe belekeverve, szednem kellett mellé parazitahajtó kapszulát és este egy gyógyteával kellett zárni a napot ... ami reggelre jól meghajtott. És ennyi. Mert nálam sajnos más hatása nem volt. Pedig olyan "szép dolgokkal" kecsegtettek, és láttam sok képet is róla... hogy minek kell távozni. 
Ha csúnyát akarsz látni, néhány képet még itt találsz róla: BÉLSÁR - csak erős idegzetűeknek!
Ilyet én nem láttam... de nem tudtam, hogy akkor örüljek, mert bennem nincs ilyen, vagy akkor most mi van? 
Tovább kerestem... Colon-hidroterápia. ÓÓÓ, ez megoldás lenne, de azért, hogy kicsit nagyobb nyomással keringtessenek a beleimben vizet, hát ez nem a legkellemesebb, bár ha nagy problémám lett volna, belementem volna. Végülis ez elmaradt.

Most pedig rátaláltam az igazi megoldásra! Képzeljétek el, hogy belőlem is jött az a nyákos csúnya cucc... nem is akartam elhinni. 
Ez az eljárás nem drasztikus, nem jár fájdalommal és valóban kitisztít.

A hagyományos népi gyógymódok között szerepel az is, hogy évente kétszer ősszel és tavasszal végezzünk béltisztítást. Az öregek tudták mi a hosszú élet titka! Így éltek, nem voltak betegek, addig dolgoztak amíg bírtak... majd otthon csendesen elaludtak. Nem ismerték a kórházat és az intenzív osztályt! Éltek, dolgoztak és csendben elmentek.  

A következő cikkben megmutatom neked, milyen is egy bélrendszer tisztítás előtt és után. Érdekes lesz... 

Az egészség fontos, kezdd béltisztítással! 
Akkor jöjjön aminek jönnie kell, nézzük azokat a beleket: A TISZTA BÉLRENDSZER HOZADÉKA A JOBB ÉLETMINŐSÉG <<-- KATTINTS IDE


Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: