Témakör: NA, MOST AZTÁN LEFOGYOK!

A fogyókúra HÍZLAL!

Az az életmód ami megbetegít és amitől meghíztál, attól nem fogsz meggyógyulni és lefogyni!!!

Sokszor megfogadtam, hogy na most aztán lefogyok! (nem 20 kilót, mindig 5 kilóval küzdöttem... oda-vissza)
Belekezdtem egy-egy fogyókúrába, volt köztük olyan ami sikeres volt és volt olyan is ami nem, így feladtam. Sokan vagyunk így ezzel. a kilók lassan visszakúsztak és évről évre +1-1 kg marad is belőle. Akkor hogy is van ez? 20 év múlva kb +20 kg-val fogok küzdeni??? Naneeee!!!

Fogyókúrával nem lehet lefogyni! SŐT! Ki merem jelenteni, hogy a fogyókúra HÍZLAL!

Hallottál már a jojó effektusról? 

Tudod, amikor többet hízol vissza mint amennyit leadtál, vagyis ahhoz képest súlyosabb vagy, mint amikor a koplalást kezdted! 
Megvonással lehet fogyni... igen... de mihelyst visszatérsz a régi étrendedre, azonnal vissza is hízol. Bármit teszel, ez bizony így van! Ezért koplalni és fogyizni nem érdemes, csak az idődet és a pénzedet pazarolod rá.

Az az életmód ami megbetegített és amitől meghíztál, attól nem fogsz meggyógyulni és lefogyni!

Miért nem működnek a fogyókúrák? 

Többek között azért, amit fentebb írtam. És most mutatok egy kis filmet, amiben láthatod is, hogy MIÉRT NEM MŰKÖDNEK a fogyókúrák főleg idősebb korban. Megtudhatod azt is, hogy miért van az, hogy van aki mégis fogy és van aki mégsem... mert nem vagyunk egyformák, nem működünk egyformán.Az a kúra amit elvégeztem tavaly egy tisztító kúra, aminek az egyik pozitív mellékhatásaként jelentkezett a fogyás! Hát nem csodálatos?
Ezért szándékosan nem nevezem ezt a kúrát FOGYÓKÚRÁNAK, hiszen ez inkább egy újabb ÉLETMÓDVÁLTÁS.
Mindig arra vágytam, hogy a szervezetem megfelelően működjön és ideális testsúlyom legyen. Ezzel a kúrával ezt értem el. :-)

De mi történik akkor, ha én is visszatérek időnként a régi életmódhoz?

Hmmm.. emberek vagyunk. Nem lehetünk mindig fegyelmezettek. Viszont ez a kúra megtanít nagyon sokmindenre. Többek között arra, hogy mire hogyan reagál a szervezeted. Ha olyat (t)ettél, amit nem kellett volna, azonnal fogod tudni / érezni. És ha visszaszalad néhány kiló?  Végezhetsz egy újabb kisebb kúrát, ahogy jólesik. Hidd el, már lassan 2 éve ezzel foglalkozom, nagyon sok kúrát vezettem és tapasztaltam, hogy könnyedén visszatérnek az emberek ehhez a kúrához. Újra és újra  ők maguk akarnak visszatérni a szabályokhoz, mert már tudják, hogy akkor érzik magukat a legjobban és akkor vannak a legjobb formájukban. 

Hogy miért? Mert éhezned itt egy percet sem kell... sőt! :-) Ugye, hogy ez érdekel... 

Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: