Témakör: 30 NAPOS KIHÍVÁS

7. nap

Elérkeztünk a 7. naphoz... tapasztalatok és a mai napi jó tanács

Minden kezdet nehéz! Többen írták, hogy megpróbálják teljesíteni a programot, ebből arra következtetek, hogy sokan vannak olyanok, akik életének még nem része a mindennapi mozgás... viszont nagyon örülök, hogy ennyi embert tudtam felállítani a fotelból!

Mi történt eddig?

Az első két nap valóban húzós, az izomláz a csúcsfokra hág és azt hisszük, hogy nem vagyunk képesek a 3. napot a pihenőnap előtt teljesíteni... pedig de! Tudjuk!
A pihenőnap nagyon jólesik de az 5. napon megint jön a kétség, hogy bele merjünk e vágni a 70 guggolásba, úgy érezzük nem fog menni... pedig de! Az ember el sem hiszi mire képes! Képes megcsinálni a 70 guggolást is, akár hiszitek, akár nem! Az 5. napra ugyanis már annyira edzettek vagyunk, hogy a 70 guggolás már nem olyan megerőltető és az izomláz is múlóban van!

DE: ha szabályosan végzed a gyakorlatot, vagyis előtte bemelegítesz minden alkalommal és a gyakorlat elvégzése után a nyújtás sem marad el, akkor lazán végig lehet csinálni ezt a programot! Nem kell félni a kezdeti izomláztól... el fog múlni! Nem szabad feladni és nem szabad abbahagyni! Képes vagy rá! Hajrá!

Tippek lúgosító fogyáshoz... hogy jól nézz ki a fürdőruhádban

4. Kerüld el a mesterséges édesítőszereket!

Sokan, akik elszánják magukat arra, hogy leadnak néhány kilót, az olyan mesterséges édesítőszerekhez nyúlnak, mint a szukralóz, aszpartám vagy szaharin. Ezek a vegyületek valóban csak minimális kalóriát tartalmaznak, azonban erősen savasítják szervezetünket, így megakadályozzák az egészséges fogyást. Mivel ezek mesterségesen előállított vegyületek, igen messze állnak a természetestől. Édesítéshez ezért használjuk a természetes sztiviát, melynek kalóriatartalma nulla. Ezenkívül használhatunk nyírfacukrot, kókuszcukrot, agavé szirupot stb. ezeket is csökkentett mennyiségben.

Minden napra egy tipp, jó tanács, hogy jól nézz ki a fürdőruhádban! Javaslom, nézd meg az előző és a következő bejegyzést is!
2014. május 4.
BioWell - Anikó

Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: