Témakör: 30 NAPOS KIHÍVÁS

26. nap

Közeledünk a program végéhez, ma mindössze 5 guggolással emeljük a gyakorlatsort.

Lányok, a célegyenesben vagyunk! Holnapután ismét pihenőnap és aztán már csak 2 nap van hátra a programból! Bírjátok még? Ki hol tart és ki az aki a 26. nap 225 guggoláson is túl van?

Mik a tapasztalataitok?
Ti írtátok:

"...nekem legalábbis,méretben nagy a változás, feszesebb a combom és narancsbőr is látványosan kevesebb, állóképességemen is látható a változás! nekem be jött :-)))"

"300! Én ma ennyit csináltam. Egy kis technikai szünettel, de végigcsináltam, sőt.... Folytatom, rendszeresen, de kevesebbet fogok csinálni. "

"Én most járok a 26. napnál!!!:))A combom már most izmosabb..."

"Rengeteget erősödtem,izmosodtam! Köszönöm nektek!"

"Ma találtam rá erre az oldalra, és nem tudok betelni vele! Azt hiszem eddig is ezt kerestem :))) Imádom! Nagyon szépen köszönöm!! A honlapotokra is regisztráltam! JA! és még ma belekezdek!!:)"

Köszönjük mindenkinek a részvételt, a sok like-ot, megosztást, és hogy részt vesztek a programban! Van aki még csak most kezdi, van aki lelkesen velünk együtt csinálta eddig is.
A mi célunk, hogy segítsünk Neked elérni a célodat! Ne feledd, minden amit teszel, magadért teszed! Mi megmutatjuk az irányt, a helyes utat, de Neked kell végigmenni rajta! Minden csak akarat és elhatározás kérdése, ha tetszik a program, de még el sem kezdted, vágj bele bátran!

Nyers zöldségekből és gyümölcsökből készült frissítő, vitamindús koktélok készítéséhez adok ötletet Neked!
Mai AniKOktél recept:

Narancs - lollo - madársaláta koktél - kössük össze a kellemest a hasznossal!

Nem szereted a salátát? Tedd bele a turmixba!

Hozzávalók:

2 db nagy narancs
3 levél lollo tépősaláta
egy marék madársaláta

Nézzük meg mit is iszunk és mit tesz a szervezetünkkel?

Narancs

A narancs sokféle vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaz. Egészségmegőrző hatása igen jelentős. Ez a gyümölcs rendkívül gazdag rostokban, kalóriatartalmai viszont igen alacsony.

Petkin található benne, mely meggátolja a zsírok felszívódását és lerakódását a szervezetben. Zsírégető hatását ennek köszönheti. Erőteljes méregtelenítő hatása van, valamint a folyadékháztartás szempontjából is előnyös a fogyasztása.

Lollo saláta

A Lollo salátában sok az ásványi só, illetve kiemelkedő a kalcium-, magnézium- és vastartalma. A színért felelős béta-karotin (amely az A-vitamin elővitaminja) erősíti az immunrendszert, véd a rákos- és légúti megbetegedésekkel szemben, hozzájárul a fogíny, bőr, haj egészségének megőrzéséhez. Emellett B1-, B2-, niazin, B6-, C-, valamint Na-, K-, P-tartalma jelentős.

Madársaláta

A saláták közül a legtöbb vitamint és ásványi anyagot a madársaláta tartalmazza. Magas a C vitamin, béta-karotin és magnézium tartalma, ezen felül ideg- és gyomornyugtató hatású.

A koktél színe senkit ne zavarjon!
Olyan finom, mint egy nagy lédús narancs!

Egészségetekre!

2014. május 23.
BioWell - Anikó

Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: