Témakör: 30 NAPOS KIHÍVÁS

25. nap

Ismét fussunk neki a mai adagnak, ami maaaaaa mááááár 220 guggolás!!!

A pihenőnap után most magasabbra tesszük a mércét, hiszen a tegnapelőtti 190 guggolást most 30 guggolással emeljük! Ha ezt is megcsinálod, semmi sem állíthat meg attól, hogy eredményesen fejezd be Ezt a programot. Yeeeeehhhhh!

Eddig minden nap hoztam Neked valami olvasnivalót, hasznos tanácsot, melyek segítségével és alkalmazásával garantáltan egészségesebb leszel! Ahhoz viszont, hogy így legyen nem elegendő ha csak olvasod a tanácsokat, azokat meg is kell fogadni... így itt az ideje, hogy TEGYÉL is magadért!

Kezdjük máris egy jól kinéző zöldséglével! Turmixaimat magam készítettem az elmúlt évek alatt, azokat általában meg is örökítettem és mind el is fogyasztottam! El is neveztem őket - AniKOktél-nak!

Nyers céklalé

Hozzávalók:

1 kisebb céklagumó
tisztított víz

Így készítsd el:

A céklát mosd és hámozd meg, vágd apró darabokra és annyi tisztított vízzel amennyi ellepi a darabokat összeturmixoljuk. Sűrű szitán átszűrjük és máris fogyasztható!
Aki nem szereti a nyers cékla ízét, ízesítheti természetes édesítővel, mézzel, nyírfacukorral, sztíviával stb.

A cékla földben lévő gyökérgumója magába szívja a talajban található értékes ásványi sókat, kalciumot, foszfort, káliumot, magnéziumot, vasat, rezet, ként, jódot, bórt, lítiumot, stronciumot.
A lékúrára alkalmas cékla viszont kizárólag biotermesztésű lehet, amikor a talajt nem kezelik műtrágyával, és a növény leveleit folyamatosan éri napfény. A céklában található cukor könnyen hasznosítható, így gyors energiaforrást jelenthet a szervezetnek. Várandós kismamák is bátran fogyaszthatják. Hölgyeknek a nehéz napokon kifejezetten ajánlott a fogyasztása. A gyógyhatását azonban csak nyersen fogyasztva fejti ki.

Egészségetekre!

2014. május 22.
BioWell - Anikó

Kapcsolódó cikkeink:
CÉKLA jótékony hatásai
CÉKLAKRÉM

Megosztás a Facebook-on

Kapcsolódó termékek:

Természetes, mellékízmentes édesítőszer diabéteszeseknek és fogyni vágyóknak!
1390Ft -tól!
A sztívia (stevia) egy csodálatos növény, amelyet évszázadok óta használnak édesítésre és gyógyításra egyaránt
520Ft

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: