Témakör: 30 NAPOS KIHÍVÁS

15. nap

Érezd a tested, add meg amire szüksége van, mert megérdemli! Ha pedig alább magadra ismersz, változtass a vásárlási szokásaidon!

Ha elvégezted a mai gyakorlatokat, akkor olvasd el a mai hasznos tudnivalókat, miért kell odafigyelnünk az életvitelünkre, azon belül is az étkezésünkre.

Egy régebbi történet és egy régebbi cikkem, de a tartalma mindmáig érvényes... és az is marad!

Azzá leszel, amit eszel... ez már szinte közhely
Az a baj és rossz hír, hogy igaz!
Mennyiségileg túltápláltak vagyunk, minőségileg pedig ÉHEZÜNK!!!A kövér ember (kevés kivétellel) nem azért kövér, mert éjjel-nappal eszik, hanem azért mert a teste így reagál az összevissza, gondolkodás nélküli, mindenféle rossz minőségű ennivalónak vélt "kaja" testébe való tömködésére.
.
Egy másik oldalon olvastam ezt a hozzászólást... mindig elcsodálkozom az emberek vásárlási szokásain.

"Ma véletlenül eltettem egy szegény "csóró" blokkját a t...oban. ( A magamét is mindig elteszem, mert itthon lekönyvelem). Nos, a véletlenül eltett blokk összege: 6900 Ft , tételei: cola, energiaital, különböző csokik, 10% tartalmú gyümölcs pancsok, most amikor azért a pénzért gyümölcs vehető!!! Nekem ne sírjon az, aki ilyenekre költ!"

És igen... hányszor olvasom ha felkerül valami egészséges dolog az oldalra, hogy "Nekem ez méregdrága!" vagy "Én ezt nem tudom megfizetni." Miközben az emberek milliói költenek nem is kevese a blokkon szereplő termékekre, a multikat gazdagítva.
A gyógyszertárban sem mondja senki, hogy nem veszem meg, mert nekem ez méregdrága! Érdekes! Pedig az az igazi méreg! Nem?

Talán életünkben kellene tudatosan vásárolnunk és akkor nem betegítenénk meg magunkat mindenféle szemét kajával!
Talán ÉTELEKET kellene ennünk, nem feldolgozott isten tudja mit!
Talán oda kellene figyelnünk testünk jelzéseire!
Az emberi szervezet csak egy darabig tolerálja az ilyen kajákkal (és nem ételekkel) való mérgezést, amit - aki így él - drágán megfizet később, a gyógyszertárban.
Az ilyen ember nem él egész életében... először a multikat gazdagítja, aztán a gyógyszeripart... és ő maga?
Saját magának sem számít?

Ha magadra ismertél azt tanácsolom, hogy változtass a vásárlási szokásaidon! Soha nem késő!

Minden napra egy tipp, jó tanács, hogy jól nézz ki a fürdőruhádban! Javaslom, nézd meg az előző és a következő bejegyzést is!
2014. május 12.
BioWell - Anikó

Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: