Témakör: 30 NAPOS KIHÍVÁS

14. nap

Ha a guggolás már megy... de fogyni is szeretnél...

Tudom, hogy nem megy minden egyszerre, ennyi mindenre nehéz odafigyelni, munka, gyerekek és család mellett!
El kell végeznünk a napi teendőket, reggeli készítés, gyerekek indítása az oviba, suliba, munkahelyre rohanni, egész nap helytállni, aztán hazafelé bevásárolni, összeszedni a családot, vacsora készítés, egy kis pihi, alvás és másnap minden kezdődik elölről. Húúúúhhh... még leírni is sok! Mindeközben pedig időt kell szakítani arra is, hogy elvégezd a napi adag guggolást!
Egy igazi nő - szerintem a legtöbb nő ilyen - megtanul egyidőben sokfelé koncentrálni, így mindez számukra már nem is jelent kihívást, de azt nem mondom, hogy nem fárasztó. Főleg, hogy a felsorolásból egy sor dolog kimaradt.

DE: soha ne hagyd ki a napi mozgást, ezzel mutass példát a gyerekeidnek a családodnak, hidd el, ha néha meg is mosolyognak SOHA NEM FOGJÁK ELFELEJTENI, hogy anya mennyit tornázott!
Tehát most is arra biztatlak, hogy ne térj le a megkezdett utadról és csináld végig velem a 30 napos kihívást! Legyünk büszkék magunkra és egymásra!

Ha a mozgással szerzett állóképességet és izomfejlesztést nem tartod elegendőnek, fogyni is szeretnél egy pár kilót, készítettünk Neked egy teacsomagot, mely a súlyvesztésben lesz segítségedre. Ez a

FOGYÁST SEGÍTŐ TEAKEVERÉK

Látod, én már össze is kevertem!
E keverék 6 hétig folyamatosan fogyasztható, a tapasztalatok szerint heti fél-egy kilótól lehet megszabadulni a segítségével. A fehér árvacsalán csökkenti a gyomorsavat, így csökken az éhségérzet is, a mezei katángkóró és az orvosi veronikafű pedig a táplálék felszívódást lassítja. Két-három hét fogyasztás után jelentkezik az első eredmény, majd lassan elindul a súlyvesztés.

A teakeverék összetétele:

Mezei katángkórófű 2 egység
Orvosi veronika 2 egység
Fehér árvacsalán 1 egység

Így készítsd el a keverékedet:

Vegyél elő egy befőttes üveget és tegyél bele 2 evőkanálnyi katángot, 2 evőkanálnyi veronikát, 1 evőkanálnyi fehér árvacsalánt, ezt folytasd addig, amíg a befőttesüveg felét- 2/3-át el nem éri. Ha ez megvan zárd le az üveget és alaposan rázd össze a gyógynövényeket. Az üveget ezután száraz, sötét helyen felcímkézve tárold!
A maradék teákat zárd vissza, ezek önmagukban is fogyaszthatóak.

Elkészítési módja és adagolása:

3,5 dl vízben 1 percig főzz 1 evőkanálnyi keveréket, A teafüvet mindig a forrásban lévő vízhez add, majd tegyél az edényre egy fedőt és 1 perc főzés után leveheted a tűzhelyről. Ezután 10-15 percig fedő alatt áztasd, majd szűrd, és lehetőleg ízesítés nélkül fogyaszd. Reggel, délben, este a főétkezések előtt mindössze 1 dl-t kell inni belőle. Ez ugye nem sok? Ezt azért jelzem, mert ez a tea nem kifejezetten jóízű, de a cél érdekében nem is mondható olyan rossznak! A teát napközben melegíteni lehet, de arra ügyelj, hogy ne forrald fel újra!
A keverékről alább olvashatsz bővebben, ahol akár meg is rendelheted.

Minden napra egy tipp, jó tanács, hogy jól nézz ki a fürdőruhádban! Javaslom, nézd meg az előző és a következő bejegyzést is!
2014. május 11.
BioWell - Anikó

Megosztás a Facebook-on

Kapcsolódó termékek:

A karcsúság titka a kevesebb táplálék bevitel. A teakeverék csökkenti a gyomorsavat ezáltal csökken az éhségérzet, a bevitt táplálék lassabban szívódik fel, így ez a tea segít a fogyásban is.
1550Ft

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: