Most ezt látod:
Vegyszermentes háztartás / VIXI és egyéb mikroszálas termékek

Vixi univerzális barna kendő

Ennek a kendőnek az a titka, hogy 3 dl vizet is képes "felinni" és magában tartani, így a háztartás számtalan területén ki tudod használni a hatékonyságát

ebben a kiszerelésben:
egységár
1 db
1850 Ft/db
db

Az univerzális kendő azért kapta ezt a nevet, mert igen sok területen hasznát tudod venni a háztartásban.
Használhatod szárazon és vizesen egyaránt!

Szárazon: kiömlött folyadékokat maradéktalanul felszippantja az asztalról, szőnyegről, terítőről, munkalapról.
Vizesen: ajtó, ablak, reluxa, redőny, radiátor, parketta, laminált lap, lakás és kerti bútorok, autó, motor gyors és egyszerű vegyszermentes tisztán tartásához kiváló segítőtárs.

Autótulajdonosok kedvence!

Sokan a munkájuk miatt akár napi 8 órát is töltenek az autójukban, ezért annak tisztán tartása is igen fontos, ha a komfortérzetet folyamatosan fent akarjuk tartani. Az univerzális kendőt elsősorban olyan autótulajdonosoknak ajánlom akik szeretik maguk rendben tartani az autót kívül és belül!

Az uni-kendő kiválóan alkalmas az autó belső takarításához. Minimális víz felhasználásával az autó belső mosható részeit percek alatt portalaníthatod és le is moshatod vele úgy, hogy a felületek azonnal szárazak is lesznek a törlés után.
Az autód tisztára moshatod a kendővel kívülről is, amihez egy fél vödör víz is elegendő! Hihetetlen? Tedd próbára az uni-kendőt, nem fogsz benne csalódni!

A háztartás egyéb területén remekül alkalmazhatod a dörzsi kendőkkel vagy ha ablakmosásról van szó, az üvegtisztító kendőkkel vagy szettel kombinálva!

Figyelem: az elszennyeződött mikroszálas VIXI termékek moshatóak kézzel vagy mosógépben is, de az öblítő használatát kerülni kell, mert a mikroszálak összetapadhatnak és a termék elveszítheti hatékonyságát!

Mérete: 40 × 40 cm


Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet:


2014-12-09, 09:41 Borbás Józsefné:

Az univerzális barna kendőt már elég régen nem lehet kapni.
Mikor lesz belőle készlet, hogy rendelni lehessen.
Ez egy kiváló termék 1 db-ot már rendeltem és használom, de kellene még 1 db belőle.

KOMMENT: 2014-12-09, 09:47 Anikó mondja:

Kedves Borbás Józsefné!

Köszönjük, hogy írtál, a kívánt termék beszerzéséről azonnal gondoskodunk! A készletünkben elérhetővé tesszük, így máris rendelhetővé válik! A termék csütörtökön fog érkezni és várhatóan - amennyiben rendelést adsz le a webáruházban - pénteken, legkésőbb hétfőn már használhatod is!

Köszönjük, hogy ismét a BioWell-t választottad!
Kellemes karácsonyi készülődést kívánok!
Anikó