Most ezt látod:
Vegyszermentes háztartás / VIXI és egyéb mikroszálas termékek

Vixi mikroszálas felmosófej

Poros, foltos, szennyezett padlód a felmosás után maszatos és csíkos maradt? A csavarókosaras felmosófej megoldja minden gondodat, amellyel eddig a felmosás során szembesültél!

ebben a kiszerelésben:
egységár
1 db felmosófej
2150 Ft/db
db

Vixi száraz-nedves "porszívó" most néhány napig 2550.-Ft helyett 2150.-Ft

Pihe-puha mikroszálas felmosófej, mely magához vonzza a port és mindenféle szennyeződést!

A kerámia és egyéb típusú járólapok tisztítószer nélkül csík-, folt- és homálymentesen takaríthatóak ezzel a felmosófejjel anélkül, hogy szöszölnének! A felmosóval csupán csak vízzel törölheted fel a parkettát, hajópadlót, laminált lapokat és biztos lehetsz benne, hogy nem károsítja a felületet! A felmosóval csak egyszer kell feltörölni a takarítandó felületeket!

Szárazon használhatod a padlón pókhálózásra, "porszívózásra", mert magához vonzza a szöszöket, hajszálakat.

Felmosófej (nyél nélkül) eredeti ára: 2550.-Ft

Vixi mikroszálas felmosófej tesztelés

Így dolgozik a vixi mikroszálas felmosófej

Kipróbáltuk a felmosófejet és be kell vallanom, nem csalódtunk benne.
A tesztelést fotóztam, az örömöt amit okoz ez az egyszerű takarító eszköz, sajnos nem tudom kellőképpen érzékeltetni, de megpróbálom megfogalmazni.

Látod, én is a Viledával kezdtem... nem volt olcsó, sem a vödör, sem a felmosófej a teleszkópos nyéllel. Ehhez már több fejet kellett vásárolnom, de egyik sem volt olyan hatékony, mint a Vixi felmosófej! Azért jó, hogy mégis van, mert a Vixi felmosófejéhez pont jó ez a teleszkópos nyél. A vödröt viszont ki kellett cserélnem, ez sem került többe most 600.-Ft-nál! A Vixi új vödröt érdemel, hiszen a csavarókosaras illik hozzá. Ha pedig sárga a menetes része, akkor a vödör is legyen sárga! De ez csak az én véleményem...

A Vixi felmosófej pihe-puha, szinte az ember sajnálja összekoszolni. Ha becsuknád a szemed és a kezedbe adnám, hogy tapintsd meg, azt hinnéd, hogy ez egy plüss játék. Amilyen puha olyan könnyű is, szinte alig van súlya. Pihe-puha, lágy és könnyű.

Miért gondolod azt, hogy ha vegyszerrel takarítasz, akkor TISZTA LESZ AZ OTTHONOD???
És a vegyszermaradékok? Azzal mi lesz?

A Vixi felmosófejet csupán tiszta vízzel kell használni, én sem tettem másképp. Engedtem egy kevés vizet a vödör aljára, még félig sem volt. Amikor beleengedtem a felmosófejet, a felét biztosan azonnal magába szívta. A képen nem látszik, de kellett tartanom rendesen, hogy egyedül meg is örökítsem ezt a pillanatot. A felső sor harmadik képén a felmosófej csurom víz, mégsem csepeg!!!! Hihetetlen! Azért látod a képen úgy, mintha száraz lenne.
Ezután jól kicsavartam és nekiestem a lakásnak! Hangsúlyozom, csak tiszta vízzel, semmi vegyszer!

A felmosófejet jól kicsavartam, mégis kb 60 nm2-t felmostam vele egyhuzamban úgy, hogy nem tologatott maga előtt semmi hajszálat és koszt, mindent magában tartott ami hozzáért. A felmosással pillanatok alatt elkészültem, még ott is felmostam, ahol ritkábban szoktam. Minden kis résbe be tudtam dugni a fejet, így nem kellett hajolgatnom, hogy valamit odébb tegyek, vagy más ronggyal tisztítsam ki. A felmosószálak lazán fickándoznak a székek és az asztal lábai között is, és mindent tisztán hagyott maga után.

A felmosófejben sok víz volt - a kicsavarás ellenére is - mégsem tocsogott semmi a víztől, hanem nagyobb felületet tudtam vele tisztára mosni. A kissé viseltes fejen látszik, hogy dolgozott, a szálak nem jöttek szét. A felületek pillanatok alatt folt és csíkmentesen száradtak.

Aki ezt egyszer kipróbálja, meggyőződhet a felmosó hatékonyságáról maga, de abban biztos vagyok, hogy a próba után már sosem fog mást használni
Megosztás a Facebook-on

Kapcsolódó témák, receptek:

Takarítás vegyszer nélkül? Tudj meg többet a XXI század szuper takarító eszközeiről, a mikroszálas termékekről!

Ki szereti a környezetét, vegyszer nélkül tisztít, ezért használ otthonában mikroszálas Vixi-t!

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet:


2013-10-17, 23:17 pici7777:

Köszönöm!!! :)

2013-10-15, 15:16 pici7777:

Sziasztok!
Én azt szeretném megkérdezni,hogy nyelet is lehet hozzá kapni vagy jó bármelyik más menetes nyél is?
Köszönettel:Kriszta

KOMMENT: 2013-10-15, 16:02 BioWell mondja:

Kedves Kriszta!

Bármelyik háztartási vagy 100Ft-os boltban tudsz hozzá venni nyelet, de nézd meg jól, mert nem mindegyik passzol bele, mert többféle lehet a nyél menete.

BioWell - Anikó