Most ezt látod:
Vegyszermentes háztartás / VIXI és egyéb mikroszálas termékek

Vixi konyharuha

Minden háziasszony álma, hogy egy törléssel minden edény és pohár száraz, foltmentes, fényes és szöszmentes legyen!
Ezt biztosítja Neked a mikroszálas konyharuha!

ebben a kiszerelésben:
egységár
1 db napsárga
2350 Ft/db
db
1 db bézs
2350 Ft/db
db

Mosogatni nem mindenki szeret, de ha már vásároltál nálunk, akkor tapasztalhattad, hogy a mikroszálas termékekkel - szivaccsal és kendőkkel - szinte mosogatószer nélkül tisztára varázsolhatod az edényeidet!

Törölgetni sem igazán szeret az ember lánya, rátesszük az edényeket a szárítóra és várjuk, hogy cseppmentesen száradjanak. Előfordult már, hogy az üveg edényeid, poharaid nem cseppmentesen száradtak? Nálam ez mindennapos volt, ezért örültem, amikor kipróbálhattam a vixi konyharuhát. Az edényeket, poharakat pillanatok alatt el lehet törölgethetni vele, melyek egy törléssel szárazak, foltmentesek, fényesek, csepp- és szöszmentesek lesznek!

Használható: poharak, tányérok, evőeszközök, edények és egyéb más konyhai eszközök, szárazra törléséhez. Hihetetlen, de igaz, hogy egy törléssel minden száraz, foltmentes, fényes és szöszmentes lesz, mivel a mikroszálas konyharuha a súlya hétszeresének megfelelő - kb 4 dl, azaz majdnem fél liter! - vizet képes felszívni és magában tartani. Így 3-4 hagyományos konyharuha helyett elegendő csupán egyetlen egyet használnunk!
Kétféle színben: napsárga és kiwizöld színben

Figyelem: az elszennyeződött mikroszálas VIXI termékek moshatóak kézzel vagy mosógépben is, de az öblítő használatát kerülni kell, mert a mikroszálak összetapadhatnak és a termék elveszítheti hatékonyságát!

Mérete 40 ×70 cm


Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: