Most ezt látod:
Vegyszermentes háztartás / VIXI és egyéb mikroszálas termékek

VIXI Gyermek takarító szett

Mi SZÜLŐK mutatunk mintát gyermekeinknek, így már kisgyermekkorban meg kell tanítanunk őket a vegyszermentes, egészséges életre!

ebben a kiszerelésben:
egységár
1 szett
2450 Ft/db
db

Gyermekeink, mint felelős szülőket minket utánoznak, ha akarjuk, ha nem, bevonják magukat a mindennapi életünkbe még akkor is, ha főzünk vagy épp takarítunk. Emlékszem amikor még az én lányaim álltak kisszéken a konyhapult előtt és bőszen paníroztak, kutyultak és kevertek, gyúrtunk tésztát, de gyurmát is... Ez azonban azzal jár, hogy úszik a konyha a lisztben és morzsában... ismerős a kép?

Rengeteg műanyag játék - kiskonyha, sütő-főző és takarító szerszámok - kaphatóak a boltokban, ezek az eredeti kicsinyített másolatai, melyek használatával
játékosan tanulják meg gyermekeink mindazt, amit épp mi is tesznk a mindennapokban.


A vegyszermentes takarítás nélkülözhetetlen kellékei a Vixi mikroszálas kendők, melyekkel még nekünk felnőtteknek is gyerekjáték a takarítás!
Ezekkel a kendőkkel vegyszerek használata nélkül tehetjük környezetünket ragyogó tisztává, mutassuk meg ezt is gyermekeinknek!

A VIXI elkészítette néhány kendő kicsinyített másolatát, melyet pici kezekbe is adhatunk, hiszen ezek a kendők pont a pici kezek méretére készültek. Mivel egészség- és környezettudatos szülők vagyunk, mi magunk sem használunk vegyszereket, mégis hatékonyan, gyorsan mindent tisztává varázsolunk.

Vegyenek részt a TE gyermekeid is e varázslatban!

Ablakot, üveget, tükröt csak tiszta vízzel mosunk - még ecetet sem használunk - csak a vixi portörlővel portalanítunk, így nem száll vissza a por a levegőbe - mert az magában tartja, - az edényeinket vixi konyharuhával töröljük szárazra, mert a hihetetlen nedvszívó képességgel rendelkezik és szöszmentesen töröl.

A szett tartalma:

- 1 db világoskék üvegtisztító kendő - 20 x 20 cm
- 1 db sötétkék üvegtisztító kendő  - 20 x 20 cm
- 1 db portörlő - 15 x 20 cm
- 1 db napsárga konyharuha - 20 x 35 cm
- mindez egy csinos kis táskában

NEMCSAK GYEREKEKNEK!!!

A szettet természetesen ajánljuk azoknak is, akik csak most térnek át a vegyszermentes takarításra és még nem használtak Vixi mikroszálas termékeket. Ezzel a szettel máris próbára tehetsz 3 remek Vixi mikroszálas kendőt!
A pici
üvegtisztító elfér a táskádban és akár a telefonod, tableted képernyőjét is bármikor letörölheted vele, de szerintem ezekután a sminktükröd is mindig tiszta lesz!


A pici
portörlővel portalaníthatsz apró pici tárgyakat - remekül befér minden szűk helyre, pl a gitár vagy húros hangszerek húrjai alá.
A
konyharuha pedig alkalmas pici poharak szöszmentes törlésére, de akár a konyhapult, főzőlap, konyhaasztal tisztán tartására is használható.


Figyelem: az elszennyeződött mikroszálas VIXI termékek moshatóak kézzel vagy mosógépben is, de az öblítő használatát kerülni kell, mert a mikroszálak összetapadhatnak és a termék elveszítheti hatékonyságát!

Az egyes termékekről bővebb leírást itt találsz:

VIXI ÜVEGTISZTÍTÓ KENDŐK

VIXI PORTÖRLŐ KENDŐ

VIXI KONYHARUHA
Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: