Most ezt látod:
Vegyszermentes háztartás / VIXI és egyéb mikroszálas termékek

Vixi ajándékszett 1

Bambusz hátmosó és kozmetikai kendő szett

ebben a kiszerelésben:
egységár
szett 1
3290 Ft/db
db
A bambusz textíliák elsődleges tulajdonsága, hogy antibakteriális hatásúak. Mivel a bambusz természetes anyag, nem okoz allergiás reakciót. Nedvszívó képessége jobb mint a hagyományos textíliáké, saját súlyának a háromszorosát képes felszívni.

A hátmosót úgy használjuk, hogy szappanozzuk be a bambusz betétet és a fogantyúnál fogva húzogassuk a hátunkon. Kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, kellemesen dörzsöli a hátat. A másik oldal puhább, igény szerint ez az oldal is használható mosakodásra. Max. 40 C fokon mosható!
Mérete:7×70 cm

Fogyasztói ára: 2.950 Ft
A mikroszálas kozmetikai kendő használható: szempillaspirál, szemhéjtus, arcpirosító, púder, rúzs, szájfény, szemceruza, pakolások, bőrradír, testradír maradéktalan eltávolításához.

Nedvesen 2-3 húzással eltávolítható a teljes smink, semmiféle sminklemosó nem szükséges hozzá. Különösen ajánljuk allergiásoknak, mert semmilyen allergiás tünetet nem vált ki. Nagyon puha, így a legérzékenyebb szem körüli részek sem pirosodnak be használatakor. Puhasága miatt használhatjuk még kisbabák és gyermekek arcának, kezének áttörlésére. Fürdésnél, fürdetésnél fürdőkesztyű helyett.
Mérete 25 x 25 cm

Fogyasztói ára: 1.150.- Ft.

Szettben 4100.-Ft helyett most 3290.-Ft
Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: