Most ezt látod:
Vegyszermentes konyha / Himalaya só, egyéb sótermékek

Parajdi sópárnák

Rendszeres használata ajánlott az őszi és téli légúti hurutos betegségek megelőzésére

ebben a kiszerelésben:
egységár
natúr 1000 gr
2390 Ft/db
db
gyógynövényes 800 gr
2390 Ft/db
db

Ki ne ismerné nagyanyáink régi bölcsességét: a fájó fülre rakott sót vagy az ágy végébe betett melegített téglát?

A régi sózokni mai modern kori változata a SÓPÁRNA, ami nem más, mint lenvászon zsákba bevarrt jó minőségű parajdi kristálysó.

A kristálysó 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, ráadásul olyan szerkezetben, amely hatékonyan képes támogatni szervezetünk öngyógyító mechanizmusát.

A természetes kristálysóval töltött sópárna univerzális darabja a házipatikának, mert a család minden tagja számára segítséget nyújthat, legyen szó derékfájásről, arcüreg- vagy fülgyulladásról, nátháról vagy bokaficamról, menstruációs fájdalomról vagy nyak- és válfájdalomról. Nagy előnye, hogy korlátlan ideig tárolható és használható, bármikor elővehető és mindenféle kockázat és íb>mellékhatás nélkül biztonságosan használható már egészen pici gyerekeknél is.

A parajdi sópárna már önmagában enyhítheti a köhögést, tüsszögést. Melegen alkalmazva középfülgyulladás, máj- és veseproblémák, ízületi fájdalmak esetén használandó. A hideg sópárna a ficamokat, rándulásokat, reumás gyulladásokat enyhíti.
Próbáld ki ezt a könnyen alkalmazható, de hatékony módszert a fenti panaszok elkerülése érdekében! Meleg sópárnaként történő használatához kb. fél órára helyezd 50 fokra előmelegített sütőbe.
Érdemes egy hőálló tálra helyezve melegíteni a párnát, hogy a lenvászon ne égjen meg. Mikrohullámú sütőt ne használj a melegítéshez! A sókristály hosszú ideig megőrzi a hőmérsékletét, rezgései pedig serkentik az immunrendszert.

A meleg sópárnát tedd az érintett testrészre. Alkalmazható középfülgyulladás, arcüreggyulladás, izom és ízület fájdalmak, menstruációs görcsök esetén, illetve minden olyan esetben, amikor a fájdalom enyhül a meleg hatására.
Vigyázat!
A túl meleg sópárna sérülést okozhat! Mindig ellenőrizd a hőmérsékletét, mielőtt a szabad bőrfelületre helyeznéd!

Hideg sópárnaként történő használatához kb. fél órára tedd a mélyhűtőbe. A hideg sópárnát helyezzük az érintett testrészre, alkalmazható ficam, zúzódás, rándulás, ízületi gyulladás, illetve minden olyan esetben, amikor a fájdalom enyhül a hideg hatására.

Alkalmazása alvópárnaként, testhőmérsékleten:
A sópárnát bátran használhatod éjszaka, mint egy kispárnát. A test melegétől aktiválódó sóionok nyugtatják és erősítik a nyálkahártyát, csökkentik a köhögési ingert. Az alvás közbeni mélylégzés pedig a legkisebb hörgőkbe is eljuttatja a mikroszkopikus sószemcséket, amik segítenek elfolyósítani, majd kiüríteni a letapadt váladékot.
Különösen ajánlott asztmás, allergiás betegeknek, illetve nátha vagy egyéb felsőlégúti megbetegedés idején mindenkinek.

Natúr termék
Alapanyag: parajdi só, (a levendulásban levendula virág őrlemény) 100 % pamut huzatban
Mérete: 20 x 30 cm
Súly: 0,8 kg, és 1 kg
A párnára mosható pamut huzatot lehet felhúzni, így óvjuk a szennyeződéstől.


Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet:


2016-01-15, 23:10 deva:

Üdvözletem! Érdeklődöm, hogy mikor lehet újból kapni a natúr sópárnát?
Köszönettel: Deák Éva

KOMMENT: 2016-01-15, 23:19 Anikó mondja:

Kedves Éva!

Egyelőre egy jó ideje nem kaptunk belőle, az is lehetséges, hogy meg fog szűnni és csak gyógynövényes lesz, ami legalább olyan hatékony, mint a natúr.

Segítő szándékkal:
BioWell - Anikó