Most ezt látod:
Vegyszermentes fürdőszoba / Natúr csomagok

Méregtelenítő - fürdő csomag

Időnként méregtelenítsd a szervezeted sófürdővel! Könnyebbnek fogod érezni magad a sófürdő után, mert a fogyásban is segít

ebben a kiszerelésben:
egységár
1 kg fürdősó + relax szivacs
1490 Ft/db
db

A tisztító sófürdő nemcsak salaktalanító hatása miatt segíti a gyógyulási folyamatokat, de relaxáló hatása is az öngyógyító mechanizmusokat támogatja

A sófürdő ereje abban is rejlik, hogy ilyenkor kivonjuk magunkat a hétköznapi rohanásból, elcsendesedünk, csak magunkra figyelünk.Tapasztalataink szerint csak ritkán szánjuk rá magunkat, mert általában minden más fontosabbnak tűnik, mint a saját belső békénk. Foglalkozz hát a saját belső békéd megteremtésével és fenntartásával!

Mit fogsz tapasztalni, ha sófürdőzöl?

A tengeri só puhává és feszesebbé teszi bőrödet, elősegíti a sejtek regenerálódását, emellett fokozza a nyirok- és vérkeringést, így a szövetekben felhalmozódott salakanyagok is gyorsabban távoznak a szervezetedből.

Ha bőrödet vékony sóréteg borítja, melynek koncentrációja nagyobb, mint a testedben vízvisszatartást okozó sóé, megváltozik a folyadéknyomás, minek köszönhetően a szövetekben megrekedt folyadék egy része is távozik.
Méregtelenítése által segíti a fogyást, emellett jótékony hatással van a közérzetedre is!

Hogyan készítsd el a méregtelenítő sófürdőt?

A sófürdő koncentrációja minimum 1%-os legyen. Egy normál nagyságú fürdőkád esetén (kb. 100 l) szükség van legalább 1 kg Indus kristálysóra. Minél magasabb a koncentráció, annál nagyobb a méregtelenítő hatás. A kristálysót tedd a fürdőkádba és engedj rá kevés forró vizet. Ha a só feloldódott, engedd tele a fürdőkádat. A víz hőmérsékletét állítsd be pontosan 37°C-ra. (Mivel ez megegyezik a testhőmérséklettel, a víz nem fog kihűlni a fürdés ideje alatt, és a testednek sem kell energiát pazarolnia a hőkiegyenlítésre.)

- Ne használj se fürdőhabot, se szappant!
- A fürdés időtartama legalább 20-30 perc legyen
- A fürdés után ne öblítsd le tested, csak itasd le róla a vizet
- Ezután pihenj fél órát!
- A sófürdőtől a bőr nem szárad ki, mert a bőr külső szarurétegében megkötődik a víz. Ezáltal a bőr természetes védőrétege megmarad.

30 perces sófürdő salaktalanító hatása megfelel egy három napos léböjt kúra tisztító erejének!
FIGYELEM! Szív és keringési panaszok esetén legyen valaki a közelben, aki a fürdő alatt figyel a betegre!
Sófürdőzés vagy turolás közben használj Relax szivacsot!

Bőröd elhalt hámsejtjeinek eltávolítását bízd a relax szivacsra!

Tisztító ereje kiváló, és mivel kellemesen puha anyagból készült, kíméletes a legérzékenyebb bőrhöz is. Nemcsak sófürdő alkalmával használhatod, hanem akár mindennap zuhanyozás közben is! Enyhén radírozd át vele a bőröd, így mindig selymes és puha lesz.
Mindemellett nagy segítségedre lehet abban is, hogy ezzel az eljárással lelassítod az epilálás vagy gyantázás utáni szőrnövekedést valamint megakadályozod, hogy a szőrszálak a bőr alá növekedjenek.

Kellemes fürdőzést és bőrápolást!
Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet:


2013-09-22, 15:49 Tina71:

szia! azt szeretném kérdezni hogy mennyit kell ebből a kádba tenni? mert nem fürdök teli kád vízbe! az egészet? vagy csak valamennyit

2013-09-22, 15:46 Tina71:

szia! azt szeretném kérdezni hogy mennyit kell ebből a kádba tenni? mert nem fürdök teli kád vízbe! az egészet? vagy csak valamennyit

KOMMENT: 2013-09-22, 15:58 BioWell mondja:

Kedves Tina71!

Az 1 kg fürdősó egy teli kád vízhez elegendő. Természetesen, ha nem ennyi vízhez használod, akkor annak arányában lehet alkalmazni. Pl. ahogy a fürdősó cikkében is írtam, lehet alkalmazni sós lábfürdőt is, ezesetben egy lavórnyi vízbe elég a fürdősóból két maréknyit beletenni.
Javaslom olvasd el a leírást itt: http://biowellnatura.hu/p/indus-himalaja-sogranulatum-furdoso.html

Segítő szándékkal:
BioWell - Anikó