Most ezt látod:
Vegyszermentes fürdőszoba / Natúr csomagok

LOVE csomag

Tegyétek emlékezetessé a Nőnapot, ünnepeljetek együtt, élvezzétek az együtt töltött idő minden pillanatát!

ebben a kiszerelésben:
egységár
1 db
4490 Ft/db
db

LOVE csomag minden igazi NŐNEK, aki az egészség- és környezetvédelmet szem előtt tartva ad a vegyszermentes bőrvédelemre és ápolásra!

A csomag tartalma:
1 kg Indus himalája fürdősó 
A SÓFÜRDŐ a bőröd kíméletes ápolása mellett méregtelenítő hatással is rendelkezik, alkalmazása a tavaszi és őszi időszakban kifejezetten javasolt!

A 100% NATÚR LEVENDULÁS SZAPPAN lágy habja gyengéden, vegyszermentesen tisztít, kellemes illata nyugalmat áraszt.

A RELAX SZIVACCSAL fürdés/tusolás közben a mikroszálak segítségével minden elhalt hámsejtjeidtől megszabadulhatsz, ráadásul használata megakadályoz egy igen kellemetlen dolgot, mégpedig a szőrtelenítés utáni bőr alá történő szőrbenövekedést!

TIPP: A sófürdőzés után kerüld a durva törölközők használatát, elegendő csak leitatni a testedről a vizet,
Mivel az arcbőr a legérzékenyebb, így annak tisztítására a legmegfelelőbb a MIKROSZÁLAS KOZMETIKAI KENDŐ! Használatához csupán tiszta víz szükséges, mert a mikroszálak maradéktalanul eltávolítanak minden elhalt hámsejtet és szennyeződést a bőrfelületről!
Ha eddig sminklemosókat használtál, viszont most áttérsz vegyszermentes arctisztításra, a kozmetikai kendő megvásárlásával éves szinten több ezer Ft-ot takaríthatsz meg!

Merüljetek el egy kellemes sófürdőben, vagy kényeztessétek egymást a 100% natúr levendulás shea vaj szappannal, bőrradírozáshoz használjátok a relax szivacsot, az érzékeny arcbőr tisztításához pedig a kozmetikai kendőt!


Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: