Most ezt látod:
/

LECITHIN

A lecitin a sejtmembránban is megtalálható vegyület, a sejthártya és a fehérjék építőeleme

ebben a kiszerelésben:
egységár
1 db
5860 Ft/db
db

Mi a lecitin? 

A lecitin egy zsírszerű anyag, melyet foszfolipidnek hívnak és a B vitamin és az inositol kiváló forrása. A sejthártyák, melyek a tápanyagok a sejtbe való ki­ és bejutását teszik lehetővé, nagyrészt lecitinből állnak.
Megtalálható a tojásban és a szójában és szappan­szerű állaga miatt segíti a zsírok és a fontos zsírban oldódó vitaminok feloldását és felszívódását azáltal, hogy emulgeálja őket, így minden egyes sejt hasznosíthatja ezeket az anyagokat.
Minden egyes lecitin szoftgél kapszula 1200 mg szójababból kivont természetes lecitint tartalmaz. 

Fejleszd a memóriád lecitin segítségével!
Néha kihagy a memóriád?
Nehézségeid vannak arcok, tények, dátumok vagy számok felidézésével?
Memória kihagyásokat érzékelsz és az agyad üresnek tűnik?
Az ok tápanyaghiányra vezethető vissza.

Az agy ugyanúgy mint egyéb szerveink speciális tápanyagokat igényel a megfelelő működéshez.
Ismert az a tény, hogy az alapvető zsírsavak, mint például a halolaj, fontos szerepet játszanak az agyi funkciók fejlesztésében, különösen azon gyermekek esetében, akik ADD, ADHD, dislexia vagy dispraxia problémákkal küzdenek.
Egy másik fontos zsírsav ­ a lecitin ­ segít a szervezetnek feldolgozni és hasznosítani a zsírokat és olajokat, melyek alapvető fontossággal bírnak a hatékony agyi­ és idegi funkciók fenntartásában.
A legutóbbi idők egyik legfontosabb felfedezése a lecitin szerepe a tompa észjárás aktivizálásában és a memória javításában azáltal, hogy biztosítja a szervezet számára azon anyagokat, melyek az acetilkolin, az alapvető fontosságú neurotranszmitter előállításához szükséges. Ez a neurotranszmitter felelős a memória tárolásáért és az emlékek visszaidézéséért és az idegjelek hatékony eljutásáért az agy különböző területeire. Az agy kb 30% lecitint tartalmaz.

Gyermekek hallásfejlődése

Sok gyermek számára, akik folyamatos fülgyulladástól szenvednek, a lecitin rendszeres fogyasztása nagyon előnyös lehet. A sorozatos fülgyulladástól a csillószőr gyakran károsodik. Közismert tény, hogy az A vitamin legmagasabb koncentrációban a fül csillószőreiben található. A lecitin nagy mértékben segíti az alapvető fontosságú A vitamin felszívódását a szervezetben, ezért nagyon hasznos a fül és az agy megfelelő működéséhez.

Hiperaktivitás

A lecitint nagy adagban alkalmazta a hiperaktivitásban szenvedő gyermekek kiegészítő étrendjében. Hiperaktivitás esetén a lecitin nem csodaszer, de ha megfelelő ideig szedik, segít a szervezetet ellátni a megfelelő idegi funkciók működéséhez szükséges anyaggal.

Egyensúly és motoros koordináció

A lecitin alkalmazása fontos segítség a renyhe agysejtek regenerálásában és felélesztésében,.szedése alatt átlagosan 30% javulást tapasztaltak az egyensúly és mozgás területén.

A természetes termékek szedésének, az egyik legnagyobb előnye, hogy a mellékhatások kedvezőek. Javítható az érzelmi állapot, az agyműködés, a memória és a mozgáskoordináció a TE és gyermekeid esetében is ha hozzájuttok a szükséges neurotranszmitterekhez a megfelelő mennyiségben. A lecitin, mely az agy tökéletes működéséhez szükséges, ezt lehetővé teszi.

Az 1975-ben megjelent, felnőttek tanulási és memória képességeit vizsgáló MIT tanulmány szerint, azon alanyok akik napi rendszerességgel szedtek lecitint, fejlődést mutattak mind a gondolkodás, mind az intelligencia területén .

Összetevők: szójalecitin, zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz.
Ajánlott adagolás:naponta 1-2 x 1-2 kapszula fogyasztása ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! 
Tartalma: 100 db softgels (lágyzselatin) kapszula 
Ajánlott adagolása: napi 1-2 alkalommal 1-2 kapszula
Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: