Most ezt látod:
Vegyszermentes fürdőszoba / Fürdősó

Indus Himalája sógranulátum (fürdősó)

Merülj el egy testet-lelket ápoló kellemes sófürdőben kedved és igényed szerint ... különösen Újholdkor! Miért fontos a dátum? Olvass tovább!

ebben a kiszerelésben:
egységár
1 kg
790 Ft/db
db
Elfogyott, nem rendelhető.

Figyelj, mert most elmondom a házi sóterápia szervezetre gyakorolt jótékony hatásának féltve őrzött titkait!

A só, egy ősi orvosság...
A víz, a kálium és a só együttesen szabályozzák a szervezet vízháztartását.

A tisztító sófürdő nemcsak salaktalanító hatása miatt segíti a gyógyulási folyamatokat, de relaxáló hatása is az öngyógyító mechanizmusokat támogatja.

A sófürdő méregtelenítő hatása ÚJHOLD idején a legerősebb, ilyenkor ajánlott adni magunknak egy kis sós kényeztetést, de igény szerint bármikor alkalmazhatod. erre az időre biztosíts magadnak egy óra csendet, nyugalmat és lazulj el, relaxálj!
Tehát:
A sófürdő salaktalanító hatása ÚJHOLD idején a leghatékonyabb.
TELIHOLDkor pedig optimális ásványi anyag felvétel érhető el.

A sófürdő ereje abban is rejlik, hogy ilyenkor kivonjuk magunkat a hétköznapi rohanásból, elcsendesedünk, csak magunkra figyelünk.Tapasztalataink szerint csak ritkán szánjuk rá magunkat, mert általában minden más fontosabbnak tűnik, mint a saját belső békénk. Foglalkozz hát a saját belső békéd megteremtésével és fenntartásával!

Hogyan készítsd el a méregtelenítő sófürdőt?

A sófürdő koncentrációja minimum 1%-os legyen. Egy normál nagyságú fürdőkád esetén (kb. 100 l) szükség van legalább 1 kg Indus kristálysóra. Minél magasabb a koncentráció, annál nagyobb a méregtelenítő hatás. A kristálysót tedd a fürdőkádba és engedj rá kevés forró vizet. Ha a só feloldódott, engedd tele a fürdőkádat. A víz hőmérsékletét állítsd be pontosan 37°C-ra. (Mivel ez megegyezik a testhőmérséklettel, a víz nem fog kihűlni a fürdés ideje alatt, és a testednek sem kell energiát pazarolnia a hőkiegyenlítésre.)

- Ne használj se fürdőhabot, se szappant.
- A fürdés időtartama legalább 20-30 perc legyen.
- A fürdés után ne öblítsd le tested, csak itasd le róla a vizet.
- Ezután pihenj fél órát!
- A sófürdőtől a bőr nem szárad ki, mert a bőr külső szarurétegében megkötődik a víz. Ezáltal a bőr természetes védőrétege megmarad.

30 perces sófürdő salaktalanító hatása megfelel egy három napos léböjt kúra tisztító erejének!
Figyelem! Szív és keringési panaszok esetén legyen valaki a közelben, aki a fürdő alatt figyel a betegre!
Lazulj el egy kellemes sófürdőben!

A sófürdő jótékony hatását akkor is élvezheted, ha nincs fürdőkádad!

Ebben az esetben az esti meleg, sós lábfürdőt alkalmazd. Egy lavór meleg vízben oldj fel kb. két marék Indus Himalája kristálysó granulátumot és áztasd benne a lábadat legalább 30 percig, de akár egy órán át is lehet. Ha közben a víz kihűl, tölts utána meleg vizet, nehogy áthűlj!
A talpunkon rengeteg kivezetési pont van, így a méregtelenítés garantált. De ez a módszer jótékonyan hat a tested pH egyensúlyának helyreállításához is.

Szánj magadra egy kis időt... mert megérdemled!

Mit fogsz tapasztalni, ha sófürdőzöl?
A tengeri só puhává és feszesebbé teszi bőrödet, elősegíti a sejtek regenerálódását, emellett fokozza a nyirok- és vérkeringést, így a szövetekben felhalmozódott salakanyagok is gyorsabban távoznak a szervezetedből.

Ha bőrödet vékony sóréteg borítja, melynek koncentrációja nagyobb, mint a testedben vízvisszatartást okozó sóé, megváltozik a folyadéknyomás, minek köszönhetően a szövetekben megrekedt folyadék egy része is távozik.

Méregtelenítése által segíti a fogyást, emellett jótékony hatással van a közérzetedre is!

Kellemes fürdőzést!


Megosztás a Facebook-on

Kapcsolódó témák, receptek:

A felfázás 6 tünete és természetes, házi gyógymódja

A felfázás igen gyakori betegség, mely kellemetlen és fájdalmas tünetekkel jár, és különösen a nőket érinti. Mire ügyelj és hogyan kezelheted otthon a hólyaghurutot?

Ajándékötlet - levendulás fürdősó

Ha szeretnél valami olyat ajándékozni, ami mutatós, illatos és egészséges, ráadásul saját magad készítheted el, mutatok egy remek ajándék ötletet! Természetesen mindenképp készíts magadnak is belőle!

Cleopátra fürdője... tejjel és mézzel

Mit ajánlok, ha egy kicsit megfáztál vagy csak rossz a hangulatod? Hmmm... egy jó kis fürdőt!

Párásítás sókristályokkal

A fűtési szezonban otthonunk levegője szárazzá válhat, mely az egészségünkre is káros hatással lehet. Tartsd a lakásod, munkahelyed levegőjének páratartalmát a megfelelő tartományban, így a bajokat elkerülheted!

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: