Most ezt látod:
Vegyszermentes háztartás / Öko háztartás csomagok

Háztartási öko-pack - felmosáshoz

Lehet egy felmosás is vegyszermentes? Hát persze hogy lehet!!!

ebben a kiszerelésben:
egységár
1 db
6990 Ft/db
db
Ha kisgyermeked vagy kisállatod - esetleg mindkettő -van, fokozottan kell ügyelned a padló tisztaságára! Mivel a pici babák is csúsznak- másznak a padlón és a kisállatok is ott közlekednek... a babák mindent a szájukba vesznek, a kisállatok pedig előszeretettel nyalogatják a tappancsaikat, ezért nagyon fontos, hogy ne mérgezzük őket vegyszerekkel!!!
Egy olyan csomagot állítottunk össze neked, amelybe egy probiotikus technológia által természetes fermentációval kifejlesztett folyékony tisztítószer koncentrátumot tettünk, mandarin illóolajjal.  Ehhez javasoljuk a mikroszálas termékek használatát is,, mely 99,9%-ban távolítja el a baktériumokat és a szennyeződéseket a padlóról és a felületekről. 
 
Az háztartási öko-pack tartalma felmosáshoz:

- 1 db Clean Soft- a legtermészetesebb tisztítószer.. felmosás után a mosóvizet a virágokra is öntheted, hálásak lesznek érte!
- 1 db mikroszálas felmosófej - a makulátlan vegyszermentes felmosás elengedhetetlen kelléke, hiszen a mikroszálak minden szennyeződést képesek eltávolítani a felületekről
- 1 db barna univerzális kendő - feltörlésre, letörlésre, megtörlésre, felmosásra, lemosásra... 1 vödör víz és az unibarna használatával egy autót is pillanatok alatt tisztára moshatsz! 

Ne feledd, a mikroszálas termékek nem szeretik az öblítőszert, mosáskor
vagy külön vagy kézzel mosd őket, semleges, vegyszermentes mosószerrel!
(pl mosószódával)

A csomag eredeti ára: 7265.-Ft
Az egyes termékek nevére kattintva olvashatsz róluk bővebben, egyenként is megvásárolhatod őket kedved szerint!Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: