Most ezt látod:
Vegyszermentes háztartás / VIXI és egyéb mikroszálas termékek

Bambusz mosakodó lap és mosakodó kesztyű

Kézre húzható mosakodó lap és kesztyű a mindennapos tisztálkodáshoz

ebben a kiszerelésben:
egységár
zöld
1150 Ft/db
db
bézs
1150 Ft/db
db
mosakodó kesztyű
2250 Ft/db
db

Itt a tavasz és itt az ideje egy alapos bőrtisztításnak! A benedvesített bőrre kenj fel egy kevés természetes bőrradírt - pl bio kókuszolajban elkevert aprószemű sót vagy szódabikarbónát - körkörös mozdulatokkal jól masszírozd be a bőrbe, majd húzd a kezedre a mosakodólapot és ugyanezzel a körkörös mozdulattal folytasd tovább a masszírozó mozdulatot, amíg úgy nem ítéled, hogy a bőröd megtisztult az elhalt hámsejtektől. Ekkor mosd le a kezelt bőrfelületet, majd a mosakodókesztyűvel még jól masszírozd át a kezelt részt. A bőröd érezhetően felfrissült, megtisztult és bársonyos lesz! 

Alkalmazd ezt a módszert hetente 2-3 alkalommal... pár kezelés után, mivel a vérkeringés folyamatosan felfrissül, a nyirokrendszer stimulálásával akár a narancsbőr is kisimulhat drága kozmetikai kezelések nélkül is! 

A bambusz textíliák elsődleges tulajdonsága, hogy antibakteriális hatásúak. Mivel ez egy természetes anyag, nem okoz allergiás reakciót! Nedvszívó képessége jobb, mint a hagyományos textíliáké, a saját súlyának a háromszorosát képes felszívni.

A mosakodó lap használata egyszerű, szappanozzuk be a lapot és dörzsöljük át a testünket. Kíméletesen tisztít, kellemes érdes felülete eltávolítja az elhalt hámsejteket.
Megosztás a Facebook-on

Ha van kérdésed vagy véleményed, ne tartsd vissza magad!

Csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá.
Nem vagy bejelentkezve!

Üzenet: